Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем седмицата

Видяна: 13664 пъти

Овен
Днес печелят добре информираните и тези, които контролират личните си комплекси и страхове. Не позволявайте да ви провокират и плашат. Постарайте се да бъдете добре подготвени за срещите, които предстоят. Сега е момента да се включите в нова обучаваща или тренировъчна програма. Може да намерите нужната ви среда и екипа, в който да се изявявате и да трупате опит.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
55
Здраве
Телец
Родените около 1 май днес може да научат болезнени уроци или да дадат такива. Може да разберете и да се доберете до скривани подробности от живота на близки и приятели. Ден на тайното знание и на информациите, които не бива да се афишират, за да има мир и любов в семейството и във връзките ви. Наученото и проученото трябва внимателно да се използва.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Днес е важно да си в центъра на събитията и на информационния поток, с който се извършва контролът в ситуацията. Печелят тези, които имат нужната достоверна информация или се постараят да я намерят. Добре е за среща с капацитети във важна за вас и за бъдещето ви област. Влезте в нова среда, която ще ви осигури качествена защита и предимства. Уговорете срещи с нужните хора.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Ден за учене, контролирайте децата. Намерете учители по предметите, в които изостават. Всичко усвоено в момента ще носи награди в бъдеще и ще привлича спонсори. Наблегнете на самообучението. Хората с комплекси трудно ще пробият, но ако вярвате в себе си и действате с амбиция и хъс ще направите пробив и може да бъдете приети в желаната група или среда. Проявете щедрост.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Родените в първата декада са стопирани от страховете и намесата на близки и приятели. Хора с комплексарско поведение може да ви отклонят от успешна и перспективна инициатива. Внимавайте при пътувания, пазете си личните вещи и не разкривайте намеренията си пред всеки. Може да попаднете в ограничаваща ситуация. Някой ви проучва и прави опит да ви спретне компромат.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на тайното знание. Всичко, което научите и проучите ще ви помогне да излезете от омагьосания кръг на невървежа и безкъсметието. Може да намерите нещо търсено отдавна. Проверявайте обявите. Хората с комплекси и ниско самочувствие може да изпуснат важна поръчка или придобивка, ако не се пазарят и действат активно и ако не са добре информирани. Влезте в нова среда.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес е важно да се направи разлика между комплаксарският подход и дипломатичното поведение. Важното е да си знаете цената, да се усмихнете, но и да не отстъпите от позициите си. Там, където наведете глава ще ви притиснат още повече независимо какво и колко ще дадете от себе си. Застанете по-твърдо на позициите си, говорете убедително и не се отказвайте от амбициите си.
6
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Родените в първата декада ще изпитат доста неудобства и сътресения, ще изживеят неприятни моменти при пътуване и в общуването с околните. Всяка информация, до която се доберете ще ви помогне в кризисните моменти. Пазете свои и чужди тайни. Вероятни са разкрития, които ще променят отношенията ви с важните за вас хора. Влезте в нова среда или в нов екип за учене и тренировки
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Ден на болезнено изтрезняване и на срещи с реалностите, от които не може лесно да се отървем. Но нищо не пречи в този ден да потърсите ново поприще и място в средата си. Може да откриете своята нова група по интереси. Включете се в екипни състезателни програми. Търсете мястото, където да изразите себе си по най-добрия начин. Денят носи важни уроци и залага нова тестова програма.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Предстоят разговори, за които трябва да сте добре подготвени. Направете някои проучвания и опитайте да се доберете до скривани информации. Планирайте участия в конкурси. Сега е момента да преговаряте и с роднини по имотни въпроси. Може да се раздели неделимото. Денят е благоприятен за сключване в нови договори, за сформиране на нов екип или включване в колективни инициативи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Денят носи проблеми и кризи в отоншенията особено за родените около 1 февруари. Пезете си вещите и личните данни. Не влизайте в преговори и не обещавайте нищо, което трудно ще изпълните. Днес е от особено значение да заемете стабилна позиция и да се окопаете на нова лична територия. Очертават се раздели, младите с местят и тръгват по пътя си, а старите остават сами или с внуците.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Денят е труден за хората с комплекси. Изправени сте пред старите си страхове. Опитайте да ги преодолеете с разговори и честно отношение. Ден на алтруиста, на хората способни да се откажат от нещо свое, за да има мир и любов в дома и в семейството. Направете някои проучвания, за да вземете правилното решение и да не останете в заблуждение. Проведете консултации и преговори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
03 Май 2021 година