Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Какви имена носят мъжете под чехъл

Видяна: 30378 пъти

Според експерти има няколко мъжки имена, които веднага ни дават знак, че човекът срещу нас е потенциален чехльо. Специалисти са направили проучване и вече са готови с петте имена на представители на силния пол, които най-често са под чехъл.
Учени съветват жените да не дават тези 5 имена на синовете си, ако не искат някой ден да се появи някоя засукана мадама, която да ги командва както си искат.
Е, винаги може да проверите дали името на вашата половинка е сред списъка по-надолу и дали ще се справите с командването у дома.
Експерти смятат, че в името Николай няма достатъчно мъжка сила. Тези мъже са готови на абсолютно всичко, за да направят избраниците си щастливи.
Грижовни и нежни са мъжете, които носят името Димитър. Представителите на силния пол, които като малки са наричани Митьо или Митко обикновено растат като галеници. Те винаги ще седнат и ще ви помогнат с домакинската работа. Идеални са за свиване на гнездо.
Мъжете, които носят името Анатоли често имат здравословни проблеми. Те са нерешителни и зависими от жените – било от майка или съпруга. Животът им протича във вечно подчинение.
Валентин никога не се стреми да бъде лидер. Той не се нуждае от това. Ако съпругата му иска да вземе юздите в свои ръце, то няма да има никакви проблеми. Хората с името Валентин са големи пердета.
Представителите на силния пол, които носят името Валери са пълно олицетворение на подчинението. При тях обаче има една особеност – те имат само една любима и само и единствено тя може да ги контролира.
Тези мъже ще се радват да изпълнят всичките й капризи, само за да може любимата им да е щастлива и доволна, смятат експерти./jenata.blitz.bg

Публикувана на
02 Май 2021 година