Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Риана откри своя двойничка

Видяна: 18544 пъти

Присила Беатрис е истинска двойничка на Риана. Двете толкова много си приличат, че дори майките им биха се впечатлили.
Присила стана изключително популярна в Instagram заради приликата си с Риана.
Всъщност двойничката е напълно наясно с приликата и дори умишлено се гримира и оформя косата си като певицата. "Сигурна ли си, че нямаш близначка", питат я последователи в платформата. Видеата ѝ станаха толкова популярни, че надскочиха TikTok и бяха разпространени в различни страници в Instagram.
Именно едно такова видео стигна до самата Риана, която също беше впечатлена от приликата си с Присила. "Момиче, къде ти е албумът", пошегува се тя под видеото. Имитаторката беше много по-многословна в отговора си. "Още не мога да повярвам! Риана е видяла моето видео и го е коментирала! Знаете ли как се чувствам сега? Не мога да спра да плача от емоция! От щастие! Това е сбъдната мечта! Бог е велик", написа тя.
Самата Присила е на 29 г. и е бразилски инфлуенсър. Вече има почти 2 млн. последователи в TikTok.
Около Риана имаше и друго любопитно събитие, свързано със социалните мрежи. Миналият месец тя беше на протест в Ню Йорк срещу расизма. Там протестиращ не разпозна певицата и ѝ поиска Instagram профила. А в отговор Риана му даде своя профил. "Това ти ли си?!", изненада се мъжът.
"Толкова е земна. Обичам я", написа потребител под видеото. "Толкова е смирена и мила, обичам я много", пише друг.дариквюз
Израелската красавица Гал Гадот е родена на 30 април 1985 година. Малко след като получава короната на Мис Израел през 2004 година, тя се присъединява към армията.

Публикувана на
02 Май 2021 година