Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме на Великден

Видяна: 25925 пъти

Овен
Великден е. Нека е радостно на трапезата и в душата. Всичко ще мине гладко, ако не обсъждате с роднините имотни и наследствени въпроси. Не засягайте болни за околните теми. Родените в третата декада трудно контролират емоциите и желанието да доминират при водените разговори. В този ден е важно да смирим амбицията, да се радваме на близките и децата. Намалете темпото.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Великден е. Луна и Плутон от Козирог сключват перфектни аспекти с планетите в Телец. Ще имате щастливи мигове на възторг и вдъхновение, ще се радвате на внимание и обич, ще седнете на чудесна трапеза и ще се срещнете с хората, които обичате и цените. Пътувайте, това е ден на неустоимо движение напред и нагоре към мечти, желания и вдъхновени цели. Ден и на доброволната жертва.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
На този Великден ще се решите на крачки, от които в миналото сте се страхували. Изчезват притеснения и колебания. Намирате търсените думи и пътя, по който да вървите в бъдеще. Ден на храбреците и на едно неустоимо движение напред и нагоре към важни за вас, за близките и за страната ни цели. Пътувайте, мислете и действайте в полза на хората, които ви обичат и вярват във вас.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Луна и Плутон ви гледат в опозиция. На великденската трапеза не обсъждайте имотни и наследствени дела. По незначителни поводи може да се стигне до скандали. Отложете пътуванията за утре. Не лъжете, стремете се към максимална честност, отговорност и лоялност. Очертават се провокативни действия и компроматна атака. Ден на доброволната жертва в името на семейния мир.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Лъв
Този Великден ще ви донесе радост, ще ви срещне с тези, които отдавна не сте виждали и ще внесе свежа струя в отношенията с партньори. Подновете връзки, може да се споразумеете за бъдещи инициативи. Водете и практични разговори, уточнете сделки или условия на финансиране. За всеки влак ще се намерят пътници. Промените са неизбежни, време да си намерите мястото.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Великден е. За вас това може да бъде един успешен и благословен ден, в който ще бъдете на приятно място, сред свои хора и в центъра на вниманието. Семейството може да вземе важни за бъдещето ви решения и да подкрепи личните ви инициативи. Ще имате прекрасни лични и делови моменти. В живота ви ще се появи благодетел и проблемите ви бързо ще се разрешат. Пътувайте.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Родените около 15 октомври ще изживеят доста притеснителни, но и емоционално вълнуващи моменти на този Великден. Съдбата ви дава знак къде ви е мястото и къде бихте се чувствали добре. Ден на доброволната жертва в името на близките и децата. Може да направите стъпка назад в исканията си, но до дни ще се окаже, че това е правилният избор. Подкрепата ще ви се върне.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Честит празник. Това може да бъде един от щастливите ви дни в месеца. Носите се на гребена на вълната от щастливи моменти, случайности и прозрения за бъдещето. Чакайте предложения и съобщения, които ще дадат стимул на връзките ви и ще насочат погледа ви в нова посока. Пътувайте, посетете близки и приятели. Ще намерите начин да привлечете последователи и бъдещи спонсори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Великден е. Този ден носи изцеление и обновление, изпълва ни със сила и с едно неустоимо желание за движение напред и нагоре към нещо по различно и по-добро в живота. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се страхували. Лесно ще стопите дистанциите, които времето и тежките условия са създали. Връщаме се към стойностните връзки и начин на живот.
4
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Един щастлив Великден, с приятни изненади и срещи, които ще отворят нова страница в личния ви и професионален живот. Не отклонявайте предложения и сами направете такива. Обхваща ви едно неустоимо желание за движение напред и нагоре към важни за вас връзки, партньорства и дейности. Мислете и действайте в перспектива. Правите връзка с бъдещи спонсори и смишленици..
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Този Великден идва с точно разграничение между нещата, които искате и са ви приоритет и това, което сте принудени да правите. Решавате се на крачка, която в миналото е била немислима. Правите рязък завой в отношенията и намирате начин да си осигурете малко спокойни мигове. Пътувайте към места на сила и релакс. Ден на доброволната жертва в името на близките и децата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Риби
Великден е. Тенденцията е да си върнем забравеното старо като общуване, пътувания и срещи с роднини. Ще изживеете приятни моменти, ще направите жестове, ще ви посрещнат с отворени обятия. Този ден носи физическо и духовно изцеление. Не товарете прекалено стомаха. Може да ви се наложат повече физически натоварвания. Бъдете честни и справедливи в отношенията си.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
02 Май 2021 година