Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ребъл Уилсън с ново тяло

Видяна: 8113 пъти

Дълго време Ребъл Уилсън беше позната като пухкавото момиче на Холивуд. Нейната реплика „Аз съм дебелата Ейми“ е емблематична за филма Pitch Perfect и се знае от всеки фен на поредицата. Според героинята, тя самата се нарича дебела, за да не може слабите момичета да ѝ се подиграват зад гърба.
Е, дебелата Ейми вече я няма, като на нейно място се е настанила сексапилната Ребъл. Актрисата започна своя път към по-здравословен начин на живот преди около година и вече може съвсем спокойно да показва тялото си. Благодарение на спазването на стриктна диета и хилядите часове във фитнес залата, Уилсън успя да свали повече от 27 килограма и да стегне фигурата си. Затова тя се награждава със селфи в огледалото, което показа на целия свят.
В социалната мрежа Instagram Ребъл сподели няколко снимки, на които позира с изцяло черно бельо, описващо тялото ѝ. „Днес тя блести на снимачната площадка“, написа Уилсън за кадрите, говорейки за себе си в трето лице. И за да можем да видим, че всяка една част от тялото ѝ е стегната, звездата публикува и снимки, на които е обърната с гръб към огледалото и прави смешни физиономии. /днесбг

Публикувана на
01 Май 2021 година