Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни е предречено за първата седмица на май

Видяна: 15738 пъти

Овен 21 март – 20 април
1-и е затруднителен и проблемен за родените в първата декада. Внимавайте при пътувания. На 2-и не обсъждайте с роднини имотни въпроси. Великден е, доставете си радост за сетивата и душата, но спазвайте и правилата. 3-и е ден за уроци. 4-и е агресивен и манипулативен. На 5-и започват реформи. На 6-и постигате поне една цел, а на 7-и лесно се влиза в спорове и интриги. В състояние на афект може да объркате нещата и след това да съжалявате за казаното и направеното. Намалете темпото. Може да намерите нужната ви Дано сгрешилите съберат сили да си признаят. Истината ще боли. Сексуалната ви енергия е на ниво. В момента е важно да се приключва, да се довършва обещаната работа и да се постъпва отговорно към личните и професионални задължения. Не взимайте отговорни решения, не водете преговори и не се съгласявайте с мненията и позициите, които някой се опитва да ви наложи. Не прекалаявайте с алкохола и стимулантите.
Телец 21 април – 20 май
1-2-и са един от най-хубавите ви и успешни дни. Пътувайте, съберете се с роднини и приятели, празниците минават на ниво. 3-4-и са дни на изтрезняване, на проблеми и загубени позиции. Меркурий напуска вашия знак. 5-и идва с реформи и с възможност за пробив в нова среда. На 6-и постигате важна цел и се окопавате на новата позиция. 7-и е ден с объркващи сигнали. Не се страхувайте от преградите, побързайте да направите крачката, която от доста време сте отлагали. Някой ще направи и предложението на живота си или ще получи такова. Пътувайте, това е ден на неустоимо движение напред и нагоре към мечти, желания и вдъхновени цели. Ден и на доброволната жертва. Наученото и проученото трябва внимателно да се използва. Съблазните са на всяка крачка. Може да ви спретнат компромат. Започват промени на всички нива в живота, в работата и в партньорските ви връзки. В такъв момент е важно на каква база си стъпил. Не оставайте там, където положението ви се клати или не срещате разбиране. Укрепете семейните връзки и си дайте сметка къде искате да бъдете и с кого. Нищо ново да не се започва преди да се видят резултатите от постигнатото до момента. Разделяме се на лагери и сами си вредим с несъгласувани действия и непремерени приказки. Вероятни са опити за обсебване и изнудване. Родители и деца трудно се разбират, а това ще се използва от трети лица. Научавате важни уроци.
Близнаци 21 май – 21 юни
1-2-и са дни помагащи да се отървете от стреса на преживяното в миналото. Пътувайте към приятни места и хора за Великден. На 3-и ще ви правят услуги хора с комплекси. От 4-и Меркурий навлиза в знака на трона си Близнаците, а това ще ви вдигне нивото и цената. 5-и изисква нов подход в новата ситуация. На 6-и се разделяте болезнено с някого и нещо, а на 7-и получавате объркващи сигнали. Вземете решението, което ще ви издигне на по-висока степен в личното ви и професионално израстване. Освобождават се енергии, които използвани добре ще ви помогнат да се справите с всеки проблем. Намирате търсените думи и пътя, по който да вървите в бъдеще. Ден на храбреците и на едно неустоимо движение напред и нагоре към важни за вас, за близките и за страната ни цели. Пътувайте, мислете и действайте в полза на хората, които ви обичат и вярват във вас. Добре е за среща с капацитети във важна за вас и за бъдещето ви област. Влезте в нова среда, която ще ви осигури качествена защита и предимства. Уговорете срещи с нужните хора. Нужен е нов подоход, нови хора с нови знания и умения, които ще задвижат реформите. Само с пари не може да се оправят нещата. Нужни са и хора с интелект и мисъл в по-далечна перспектива. Не искайте услуги от непроверени хора, доверете се повече на личния избор. Време е да се премине на нова база, на друго ниво в деловите и юридически отношения, което ще ви осигури защита в бъдещите настъпателни или отбранителни действия. Време е за промени, а не за мишкуване. Вероятни са опити за манипулация, както с агресивни действия така и с подвеждаща информация. Бъдете избирателни в контактите, не смесвайте задължения и отговорности, лекарства и алкохол.
Рак 22 юни – 21 юли
За другите 1-2-и са празнични дни, а за вас е отредена обслужващата роля. Не се претоварвайте, контролирайте емоциите. 3-и е ден на прикриваните отношения и поверителната информаця. На 4-и се активизират огромни амбиции и апетити. За вечерта и за следващите два дни планирайте важни делови срещи и преговори. 5-и идва с отдавна планираните реформи. 6-и носи награди, а 7-и разправии. Намерете си заместници за работата, която не може да се отложи, но може да се прехвърли на някой друг.
Не лъжете, стремете се към максимална честност, отговорност и лоялност. Очертават се провокативни действия и компроматна атака. Ден на доброволната жертва в името на семейния мир. Хората с комплекси трудно ще пробият, но ако вярвате в себе си и действате с амбиция и хъс ще направите пробив и може да бъдете приети в желаната група или среда. Вземете инициативата в свои ръце, не оставайте друг да движи и направлява нещата от живота ви. Преговоряйте за нова работа. Родените в първата декада са в неблагоприятна позиция за обвързване по какъвто и да било повод. Не приемайте предложения, които ви притесняват или изкарват от равновесие. Може да влезете в конфликти с хора опитващи се да ви манипулират и товарят със своите задължения.
Лъв 22 юли – 22 август
1-2-и са чудесни празнични дни с пътувания и запомнящи се срещи. Но още на 3-и ще имате притеснения с близките и децата, ще трябва да посвиете знамената и да укротите амбициите. На 4-и очаквайте атака по слабите ви точки. Не е ден за операции на вени, сухожилия и менискус. 5-и ви вкарва в нова програма. На 6-и нищо ново да не се започва. За 7-и не планирайте събрания на екипа.
Ще имате нестандартно преживяване. Не напрягайте очите и не подхващайте неприятни за околните теми. Водете и практични разговори, уточнете сделки или условия на финансиране. За всеки влак ще се намерят пътници. Промените са неизбежни, време да си намерите мястото. Внимавайте при пътувания, пазете си личните вещи и не разкривайте намеренията си пред всеки. Може да попаднете в ограничаваща ситуация. Някой ви проучва и прави опит да ви спретне компромат. Не на последно място се очертава и пробем в любовта и личните връзки. Върви се към взаимни изневери. Направете огледи, водете преговори, започнете отлаганите ремонти, строителства и почистващи дейности. Осигурете си собствен терен, включете в действие всички резерви и ще отлепите от дъното. Препоръчва се приключване на дела и делови ангажименти, но не и старт на нови начинания, особено ако в тях ще има намеса и участия на странични хора и фактори. Това, което не зависи от вас и не може да контролирате ще излезе от релси и ще създаде проблеми във връзките и с парите. Където се съберат повече хора няма да се стигне до единно мнение. Преговорите ще се проточат и ще ви загубят времето. Желателно е да потърсите компетентна консултация от специалист.
Дева 23 август – 22 септември
Един благодатен Великден за вас. 1-2-и ще ви донесат късмет, успех във връзките и запознанства, които ще променят живота ви към по-добро. На 3-и печелят добре информираните. 4-и ви среща с големите ви врагове и страхове. Подгответе се за битки. На 5-6-и Луна и Нептун от Риби ви облъчват предизвикателно. Лесно може да изпаднете под нечие влияние. 7-и носи разправии за дреболии.
Семейството може да вземе важни за бъдещето ви решения и да подкрепи личните ви инициативи. Ще имате прекрасни лични и делови моменти. В живота ви ще се появи благодетел и проблемите ви бързо ще се разрешат. Пътувайте.
Хората с комплекси и ниско самочувствие може да изпуснат важна поръчка или придобивка, ако не се пазарят и действат активно и ако не са добре информирани. Влезте в нова среда. Помислете доколко сте се подценили и сте оставили другият да води играта. Навлизате в тридневен рисков период. Ще срещате повече опозиция и притискане вместо приятелско рамо. Ако усетите накъде духа вятъра и бързо се преориентирате ще си спестите проблеми и загуби на позиции и влияние. Не оставайте в места, където нямате перспектива. Лесно може да изпаднете под влияние на приятели, познати и любими и да изоставите плановете и намеренията си заради техните амбиции или прищевки. Следвайте неотклонно целта си и ще успеете. Прочистете се от шлаката с диета на всички нива. Ограничете вредните храни и връзки.
Съветът е да си уредите директна среща с капацитет в интересуващата ви област.
Везни 23 септември – 22 октомври
На 1-2-и бъдете внимателни. Луна, Плутон и Марс сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Очертават се проблеми при пътуване, на никого не може да угодиш. На 3-4-и си връщете загубени позиции. 5-и е ден на важни трансформации и промени. Осигурявате си защита и протекция. На 6-и чакайте придобивки. Сключете изгодни договори. На 7-и не се включвайте в групови инициативи. Очертават се конфликти, преградите са на всяка крачка, но ако се концентрирате над най-важното до вечерта ще го свършите. Ако някъде получите откази, опитайте пак с друг подход, с други искания и в друго време. Съдбата ви дава знак къде ви е мястото и къде бихте се чувствали добре. Ден на доброволната жертва в името на близките и децата. Може да направите стъпка назад в исканията си, но до дни ще се окаже, че това е правилният избор. Подкрепата ще ви се върне. Важното е да си знаете цената, да се усмихнете, но и да не отстъпите от позициите си. Там, където наведете глава ще ви притиснат още повече независимо какво и колко ще дадете от себе си. Застанете по-твърдо на позициите си, говорете убедително и не се отказвайте от амбициите си. Тълпата е неуправляема, независимо опитите на някой да я яхне. Вечерта в живота ви може да се появи спонсор и покровител. Усмирете болезнените амбиции, намалете риска. Постарайте се да заемете най-добрата възможна позиция в работата и в личните връзки. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Нищо ново не започвайте и не обещавайте. В момента е важно как ще се справите с поетите задължения и какво ще представите като готов продукт и мнение до края на работното време. Предайте доклади и проекти и чакайте повишение.
Всеки дърпа чергата към себе си и тя ще се скъса. Никой не е в изгодна позиция, взаимно си вредим и пречим дори и в най-дребните неща.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
За вас се очертава чудесен празничен Великден. 1-2-и ще дойдат с пътувания, с радостни срещи и с преживявания, които отдавна не сте имали. 3-4-и ще ви свалят на земята с проблеми и конфликти. Обърнете внимание на здравето си. 5-и е ден на трансформация, а на 6-и постигате важна цел. За 7-и планирайте срещи на четири очи с хора, които могат да ви дадат точна насока и информация. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Доверете се на вътрешното си усещане и тази вечер си поръчайте сън-прогноза. Чакайте предложения и съобщения, които ще дадат стимул на връзките ви и ще насочат погледа ви в нова посока. Пътувайте, посетете близки и приятели. Ще намерите начин да привлечете последователи и бъдещи спонсори. Всяка информация, до която се доберете ще ви помогне в кризисните моменти. Пазете свои и чужди тайни. Вероятни са разкрития, които ще променят отношенията ви с важните за вас хора. Влезте в нова среда или в нов екип за учене и тренировки.
Родители и деца не се разбират и влизат в открити сблъсъци. Символ на деня е прошката. Опитайте се да разберете другата гледна точка. Ще получите подкрепа, делово и лично съдействие, а до вечерта и спонсор ще се появи. Този ден преобръща връзки и отношения и ви вади от положението на вечен виновник за проблемите на другите. Ще срещнете стимул и разбиране от две посоки. На крачка сте от подходящата база, работа или лична връзка. Водете преговори, търсете съмишленици, подпишете нов договор. Всичко може да се уреди с полза за вас. Другите са склонни да приемат без възражение личните ви молби. Доминирате в средата си и получате повече екстри. Не е изключено и вие да поемете чужда вина и чужд дълг да платите. Очертават се скандали след направените неприятни разкрития.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Великденските празници минават с приятни и разтоварващи моменти, с пътувания и желани срещи. 3-и помага да се научат някои уроци, а на 4-5-и вече ще ги приложите на практика. Задейства се тежка състезателна програма за територии на работа и влияние. На 5-и сте склонни на генерални промени, а на 6-и стигате до финала на една стара връзка. 7-и определя лагерите на влияние и допуск. Освобождава се залпово енергия за промяна, за работа и любов. Концентрирайте я над най-важното, което от доста време планирате. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се страхували. Лесно ще стопите дистанциите, които времето и тежките условия са създали. Връщаме се към стойностните връзки и начин на живот.
Но нищо не пречи в този ден да потърсите ново поприще и място в средата си. Може да откриете своята нова група по интреси. Включете се в екипни състезателни програми. Търсете мястото, където да изразите себе си по най-добрия начин. Някой ще се опита да ви отнеме думата или да си присвои ваш интелектуален продукт. Нараства и вътрешната ви съпротива спрямо тези, които отдавна ви мътят водата и поставят в подчинителна позиция. В следващите дни ще водите тежки битки.
Ще стане по-сложно, ако настроите срещу себе си и колектива, в който се изявявате и работите. Противопоказни са страничните и непредвидени срещи, както и новите запознанства. Приемате прекалено лично забележки и критика. Каквото отложите за следобед ще мине много по-добре и без излишни разправии. Не избързвайте при взимане на важни решения.
Козирог 22 декември – 20 януари
За вас се очертават чудесни празнични дни. На 1-2-и Луна и Плутон от Козирог сключват брилянтен аспект с трите планети в Телец. 3-и е важен за проучване, но не и за активни действия. На 4-5-и стартирайте нова програма в делови и личен план. Преговаряйте със спонсори, вадете разрешителни, регистрирайте фирма. 6-и носи награда за усилията, а на 7-и влизате в излишни спорове. Не е все едно с какви хора ще се съберете по празниците. В живота ви ще се появи покровител и спонсор. Този ден носи успехи за хората, които не се разсейват с подробности и дреболии, а карат направо и точно в целта. Обхваща ви едно неустоимо желание за движение напред и нагоре към важни за вас връзки, партньорства и дейности. Мислете и действайте в перспектива. Правите връзка с бъдещи спонсори и съмишленици. Може да се раздели неделимото. Денят е благоприятен за сключване в нови договори, за сформиране на нов екип или включване в колективни инициативи. Проведете лечебни и възстановителни процедури, спазвайте диета. Не се намесвайте в отношенията на околните и не давайте непоискани съвети. Апетити и амбиции са изострени до краен предел.
Бъдете активни, включете в действие скритите резерви и ресурси в посока на важна за вас и за семейството ви цел. В живота ви ще се появи спонсор, ще се уредят документи и разрешителни. Направете резервации.
Следвайте неотклонно избраната в предните дни посока. Може да се появи нещо неочаквано, но каквото и да е, не му обръщайте внимание и не се отклонявайте от целта. Печели този, който умее да отстоява личната си позиция. Където се съберат повече хора ще се заформи скандал. Очертават се опити за обсебване. Следобед ще ви бъде оказван натиск в работата и в личните връзки. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Ако се скарате с някого може да се разделите и взаимно да се провалите.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Докато другите се веселят по Великден, за вас ще има повече работа, но всичко ще ви доставя лично удовлетворение. На 3-4-и не поемайте излишни рискове и не се правете на герои. Очертават се проблеми при пътуване и неприятности с близките. На 5-и ще се наложат промени независимо желанието ви. На 6-и ви връщат дълг. Чакайте награди за положените усилия. 7-и е конфликтен. Страничното присъствие ще ви товари със задължения, които ще ви разбалансират и ще изискват повече разходи отколкото предполагате. Не товарете очите. Решавате се на крачка, която в миналото е била немислима. Правите рязък завой в отношенията и намирате начин да си осигурете малко спокойни мигове. Пътувайте към места на сила и релакс. Очертават се раздели, младите с местят и тръгват по пътя си, а старите остават сами или с внуците. Неблагоприятен ден за запознванства, за съвместни действия и изневери. Ще ви спретнат компромат. Може да се окажете вкарани в предварително нагласена схема.
Включете сили и резерви в посоката, която ви е важна. Ще спечелите покровителство и финансиране. Ще победите конкурент в тежка битка и ще тръгнете по нов път. Не се съгласявайте на ограничаващи правата ви оферти за работа. Доверете се на усещанията си и на личното си вдъхновение. Една непредвидена среща може да ви обърка плановете и да ви отдалечи от важните за вас хора и дейности. Ще се ядосвате и съжалявате, ако се отклоните от предварително планираната посока. По незначителни поводи може да избухнат разправии. Не провокирайте никого и не се опитвайте да налагате волята си. Ще срещате отпор от страна на близките и децата. Не правете компромиси, за които ще съжалявате. Отложете разговорите.
Риби 20 февруари – 20 март
Пътувайте по празниците, отпуснете си душата в приятна компания на приятно място. Не влизайте в разговори за наследства и имоти. 3-и е ден за учене и проучване. От 4-и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект. Очертават се финансови и юридически проблеми. На 5-6-и Луната е в Риби. Всичко ще се подреди, ще завоювате престижна позиция и ще направите добри сделки. 7-и е рисков. Не се отказвайте от нещата, които ще ви направят щастливи. Не товарете прекалено стомаха. Може да ви се наложат повече физически натоварвания. Бъдете честни и справедливи в отношенията си. Направете някои проучвания, за да вземете правилното решение и да не останете в заблуждение. Проведете консултации и преговори. Явете се на конкурси, търсете директни срещи с шефове и треньори. От първостепенна важност е да се окопаете на стабилна основа.
Изискването е да се концентрирате върху най-важното и като го постигнете, тогава да се върнете към останалото. Дори и една малка стъпка встрани от пътя, който следвате ще носи проблеми. Не поглеждайте към изкусителите. Защитете си мястото и парите. Някой, който знае слабите ви места, опитва да ви изкуши. /монитор

Публикувана на
01 Май 2021 година