Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем месец май

Видяна: 14640 пъти

Овен
Днес Луна и Марс сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените до 1 април. Контролирайте емоциите, спазвайте правилата на пътя и не си позволявайте да се ядосвате за дреболии. В състояние на афект може да объркате нещата и след това да съжалявате за казаното и направеното. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите решението на проблемите си. 1-и е затруднителен и проблемен за родените в първата декада. Внимавайте при пътувания.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Ден за пътуване. Намирате начин да преодолеете всяко ограничение. В този ден няма невъзможни или незначителни неща. Всичко случващо се ще ви донесе ползи и предимства в бъдеще. Не се страхувайте от преградите, побързайте да направите крачката, която от доста време сте отлагали. Някой ще направи и предложението на живота си или ще получи такова.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Денят дава сила за духовно израстване и за преодоляване на всяко препятствие. Вървите неотклонно към целта. Всичко предприето ще ви донесе радост и удовлетворение. Вземете решението, което ще ви издигне на по-висока степен в личното ви и професионално израстване. Освобождават се енергии, които използвани добре ще ви помогнат да се справите с всеки проблем.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес Луната и Плутон от Козирог са в опозиция на Марс от вашия знак. Очертават се проблеми при пътуване и събития, които може да разместят добре подредената ви прогрома и да ядосат близките. Концентрирайте се над най-важното и не се заемайте с много неща едновременно. Намерете си заместници за работата, която не може да се отложи, но може да се прехвърли на някой друг.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Предприето днес ще носи радост, успехи и приятни моменти с любимите хора. Организирайте пътувания и срещи на родата. Някой ще посрещне и гости от чужбина. Концентрирайте се над най-важните си цели. С лекота ще предолеете всяко препятствие. Ще имате нестандартно преживяване. Не напрягайте очите и не подхващайте неприятни за околните теми. Вечерта си поръчайте сън
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден за нови начинания, за пътуване и старт на нова програма за действие в бизнеса и в деловите отношения. Концентрерайте се над определна цел и не поглеждайте встрани, докато не се окопаете и не реализирате най-важното от програмата си. Тази вечер носи прозрение за правилния път. Ако преди да заспите мислите усилено за проблемите си утре ще се събудите с готовото и правилно решение.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес трудно се концентрирате, непрекъснато възникват проблеми, които ви отклоняват от основната цел и от обещанията, които сте дали на близките и пред себе си. Очертават се конфликти, преградите са на всяка крачка, но ако се концентрирате над най-важното до вечерта ще го свършите. Ако някъде получите откази, опитайте пак с друг подход, с други искания и в друго време.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Действията ви в този ден ще ви изкачат на по-висока позиция в отношенията и в живота. Направете първата крачка, скъсете дистанциите с близки и роднини, които отдавна не сте виждали и чували. Всичко може да се постигне с повече такт и разбиране. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Доверете се на вътрешното си усещане и тази вечер си поръчайте сън-прогноза. За вас се очертава чудесен празничен Великден.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
До обед не предприемайте нищо важно за бъдещето си. Постарайте да приключите с обещаната работа и с поетите ангажименти към някого. Следобед е време за старт на ремонтни дейности. Заемете се с благоустройството на дома и офиса, предстои промяна в начина ви на работа и живот, която ще изисква и разместване на подредбата в отношенията и обстановката наоколо.
6
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Пътувайте гостувайте и посрещайте гости. Днес може да вземете важно решение, което да ви изведе на нова навивка на лично и професионално развитие. Не е все едно с какви хора ще се съберете по празниците. В живота ви ще се появи покровител и спонсор. Този ден носи успехи за хората, които не се разсейват с подробности и дреболии, а карат направо и точно в целта.
6
Работа
6
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес сте в ролята на обслужващ персонал. Не поемайте допълнителни ангажименти. Останете с най-близките и с децата. Страничното присъствие ще ви товари със задължения, които ще ви разбалансират и ще изискват повече разходи отколкото предполагате. Не товарете очите. Тази вечер може да вземете решението, което от доста време отлагате.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Планираното тръгва по правилата, а с непланираното ще се справите в движение. Пътувайте. Идете на приятно място и бъдете в компанията на близки хора. Изпълвате се с вдъхновение и се измъквате от обсебваща ситуация. Не се съмнявайте, че ще постигнете желаното. Не се отказвайте от нещата, които ще ви направят щастливи.
5
Работа
6
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве * монитор

Публикувана на
01 Май 2021 година