Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои мъже са добродушковци

Видяна: 10370 пъти

Близнаци
Големи мечтатели, емоционални и много приказливи, Близнаците не крият своята общителна личност. Те обичат да привличат вниманието на противоположния пол, като са доста опитни, когато става въпрос за флирт. Човекът от този знак лесно инициира комуникация с женския пол. Момичетата могат да намерят истинска “приятелка” в лицето на мъж от зодия Близнаци, ако няма физическо привличане. Лесни и весели Близнаците имат много “меки” черти: приказливост, негодувание, кокетство. Тези мъже са много податливи на комплименти, те са в състояние да се “стопят” с успешно изявление, възхваляващо личността им. Близнаците лесно могат да се сприятеляват с момичета и затова винаги са в компанията на противоположния пол.
Риби
Мъжете Риби винаги имат много жени в живота си. Повечето от тях, обаче, са им просто приятелки, с които те обичат да прекарват свободното си време. Жените намират много предимства в приятелството с мъж Риби. Той винаги ги слуша внимателно, добре е запознат с въпроси на любовта и психологията. Представителите на този знак се отличават с такива черти на характера като подозрителност, приказливост, повишено любопитство. Мъжете Риби обичат да слушат различни клюки, четат интригуващи истории. Те са много уязвими, силно подозрителни и често мислят какво казват хората за тях зад гърба си. Мъжете Риби често са приятели с противоположния пол.
Рак
Мъжете от тази зодия са сантиментални, меки и нерешителни. Въпреки това, Раците винаги ще защитават любимия си човек. В бизнеса те са истински лидери и се справят много добре. Те обаче са уязвими към любовни проблеми. Пълното емоционално внимание на половинката им е важно за тях. Тук се разкриват основните мъки и съмнения за уязвимата душа на Рака. Никой от по-силния пол няма да може да покаже такова внимание, грижа и разбиране, като този знак. В тази област Ракът превъзхожда всяко момиче.
Дева
Мъж, способен да установи стабилен живот, да създаде вкусна вечеря, да направи дома си уютен. Това е характерен портрет на мъж Дева, който майсторски се справя с подобни задачи. Да, това е мъжът мечта за много жени. Мъжът от зодия Дева е надарен с прекомерна подозрителност и любопитство. Той с удоволствие ще изслуша и ще разбере житейските проблеми на приятелите си. Обича да мърмори и да прави досадни забележки. Мъжът Дева отрича приключенията, предпочитайки комфорт и уют у дома.
Източник: lifezone.bg

Публикувана на
30 Април 2021 година