Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сте през последния ден на април

Видяна: 16714 пъти

Овен
Днес паякът дебне в мрежата. Ограничете социалните контакти. Не планирайте плащания и поръчки по телефона. Ще имате късмет само при лични срещи и то на ваша територия. Контролирайте пороците, стойте далече от финансови, алкохолни и наркотични злоупотреби и не се предоверявайте. Наивниците ще бъдат използвани дори и в местата, където са титуляри.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Въздържайте се от пазаруване и плащания в мрежата. Очертават се всякакви измами, хакерите не спят. Днес или си ловецът или си жертвата. Не се заблуждавайте, че в отношенията ви има честност и равнопоставеност. Зад примамливите предложения стои някакъв вид манипулация и желание за ограбване парите и труда на другия. Останете където сте, не подписвайте нов договор.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
За родените около 10 юни денят ще донесе повече противопоставяния и проблеми. Ограничете контактите в социалните мрежи. Пазарувайте без посредници, не приемайте нови и непроверени оферти. На всички нива са заложени капани за наивници на всякаква възраст. Не е ден за обвързване и за активни действия в нова посока. Внимавайте със стимулантите и алкохола.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес лесно се попада в лапите на хитри мошеници. Задкулисието действа с пълна сила и парира опитите за честна игра и равностойни съюзи. Навлизате в тридневен рисков период. Днес не се препоръчват активни действия дори и в посока, в която се чувствате на ниво. Заложени са капани за наивници и в чувствата. За тази вечер не планирайте първа среща. Животът ви ще се вгорчи.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден на ловците в социалните мрежи. Ограничете до минимум контактите и сделките. Не правете преводи. За вас е приготвен замаскиран капан, в който може да влезете с много почести и фанфари, но после ще лъсне голата истина и трудно ще се измъкнете. Бъдете внимателни в избора на партньорства. Ден на големите илюзии и на грешните стъпки, за които дълго ще се плаща.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
Денят носи изкушения и подлага на проверка интелекта и възможностите ви за преценка на хора и ситуации. За родените в третата декада сиренцето е в капана. Не се изкушавайте, не си превишавайте правата, проверявайте получените предложения и данни. Ограничете контактите в социалните мрежи. Отложете за следващите дни подписването на нови партньорски договори.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Денят е зареден с желание да използваш, манипулираш и ограбваш другите. Разговорите са неравностойни и ще се водят от позиция на силата. Най-силен е този, който държи информацията и може да я представя така както му е изгодно. Нищо важно да не се започва, особено ако се намирате в информационно затъмнение или дълго сте били в изолация и не сте в час с изискванията на средата.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Ден на измами и манипулативно мислене. Няма равностойност във връзките. Един само ще дава, друг ще получава заслужено или не. Не сключвайте нови договори и не участвайте в съмнителни сделки. Изкушенията ще са на всяка крачка. Не взимайте и не давайте заеми. Днес и любовта е с пари, а и приятелството се продава. Стойте далече от хора в нетрезво състояние.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Добре е родените в третата декада да не се включват в колективни инициативи и да не вярват много на рекламните внушения. Днес се хвърлят мрежи и се ловят наивници. Добре подготвените може да уловят и някои рибари в своята мрежа. Няма прошка за предоверяващите се, за тези които преследват химери или са в плен на фантазиите си. Реалността ще бъде за тях „озъбено, свирепо куче”.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
В този ден се хвърлят мрежите в морето на личните амбиции и интереси. Някой ще хване златната рибка, а друг ще трябва да изпълнява чуждите желания. Неблагоприятно за подписване на нови договори за обвързване по какъвто и да било повод, за даване и взимане на кредити. Ще се надлъгваме в поръчки и доставки, но в крайна сметка всички ще останем излъгани в очакванията.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Тенденцията е да се влиза в заробващи отношения. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте с кредити и не преотстъпвайте територии. Неблагоприятно за наемни отношения. Не се доверявайте на реклами, сами изберете уредите, които ви трябват. Проучвайте лично всичко, което ви интересува, не ползвайте посредници. Лесно се влиза и в мрежите на порока.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес сте подвластни на илюзии и заблуди. Ще бъдете използвани от тези, на които доверите чувствата и идеите си. Не правете големи покупки и поръчки по телефона. Ще се окажете излъгани в надежди и очаквания. Закупеното може да се окаже менте, а по-лошото е, че трудно ще върнете развалената и негодна стока. И в личен план се очертава неравностойна размяна на чувства и пари.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
30 Април 2021 година