Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ви се случи този четвъртък

Видяна: 17324 пъти

Овен
Този ден ще ви откаже от някои илюзии. Може да разберете истинските намерения на човек, когото смятате, че познавате добре. Ден за среща с ледени сърца. Усещате че не ви разбират дори и тези, които истински ви обичат. Трудно ще получите подкрепа, особено ако в миналото не сте дали такава. В този ден се получава по заслуги. Сверете си часовника с миналото, в името на бъдещето.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
Ден на кривите огледала и на изкривените отношения на всички нива. Едно го мислите, друго става, а трето ви се дава и получава. Разговорите ще вървят трудно. Всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен на компромиси. Трудно се преговаря с шефовете, а и партньорът подсича амбициозните ви начинания. Парите определени за едно отиват за друго. Чувствате се излъгани, но и сами лъжете.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес и утре Луната от Стрелец и Нептун от Риби образуват конфликти аспекти в хороскопа ви. В момента сте изправени пред своето огледало. За един то е криво, а за друг правилно отразява реалностите. Вглеждайте се внимателно в себе си и в отношенията на околните към вас. Може да срещнете ледени сърца и усмивката да изстине на лицето ви. Всеки ще си сърба надробената попара.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Бъдете внимателни! Този ден вледенява отношенията и провокира отдавна сдържана агресия. По незначителни поводи може да се прекратят връзки, които отдавна са изчерпани. Изплуват дълго сдържани страсти и негативни емоции, които ще променят нагласите ви един към друг. Дистанциите ще се увеличават след казаните тежки думи. Дайте си сметка кого и за какво цените.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Този ден ще донесе награда за положените в миналото усилия и старания. Един си тръгва от живота ви, но друг идва и носи промяната, която отдавна очаквате. Нещата няма да стават бързо. До 19 май за вас тече период на преориентация, на промяна в бизнеса и в отношенията с партньори. Може да се откажете от една сделка и работа, но нещо по-добро ще се появи на хоризонта.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на леденото сърце. Затваряме си очите за проблемите на близките, игнорираме приятелите и увеличаваме дистанциите с нужните ни и предани хора. Не тръгвайте готови на конфликт, усмихнете се, намерете повод за помирение и любов . Може да отложите пътуване или друго важно за вас, в името на семейния и колегиален мир. Днес едновременно чистим и натрупваме карма.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на награди за положените в миналото усилия. Каквото сте повикали в миналото, това ще ви се обади днес. Ако сте работили здраво и сте се старали в отношенията този ден ще ви донесе награди и повишение, а за някой и любовно предложение. Тези, които са неглижирали работата и връзките си, ще изпаднат от класацията, ще се почувстват изоставени, забравени и предадени.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ще се сблъскате с реалностите, ще усетите къде сте сбъркали и дано прекаленото самочувствие не ви попречи да оправите нещата. Този ден дава на всеки това, което си е заслужил с грижите или неглижирането на семейните и професионални проблеми. Може да се почувствате изолирани, необичани и ощетени, но ако се поровите в миналото ще разберете защо. Коригирайте се.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Днес ще получите отговор на доста въпроси. Един от дните, в които се получава по заслуги. Направете си баланса, платете данъци и такси, постарайте се да получите и да дадете обективна оценка на труда, на старанията и грижите на близки, колеги и приятели. Ще разберете кой и доколко ви е оценил. Излизате от заробващи и неравностойни игри. Разделяте се с една фикс идея и фобия.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Този ден ще увеличи дистанциите. Лагерите са окончателно оформени, раздават се пълномощия. Един от дните, в които всеки ще получи каквото е заслужил в миналото. Ще си дадете сметка какво сте изпуснали и къде сте ударили в десетката. Издигат се стени между отделните лагери, но вътре в групата и семейството нещата и ролите започват да се подреждат.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес всеки получава заслуженото. Реалността е в синхрон със ставащото в душата ви. Ако вали ще плачете, а ако е слънчево, ще намерите начин да се усмихнете. Лагерите в живота ви ще се оформят. Някои отношения вървят към своя финал. Прекъснете вредни връзки и не планирайте за утре важни действия водещи към обвързване. Проведете уточняващи разговори с родители и деца.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес и утре Луната от Стрелец активизира кармичната ос и ни води към срещи на миналото с бъдещето. От една страна ще имате възможност да коригирате подхода и отношенията си с някого, а от друга да поставите в изолация тези, които са пречка по пътя към големите ви амбиции. Всеки вижда реалността различно и реагира както му изнася, но кармичното правосъдие ще въдвори ред в нещата.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
29 Април 2021 година