Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим тази сряда

Видяна: 20618 пъти

Овен
Ден за нови начинания, за приятелски и делови срещи на приятно място и в проверен състав. Хапнете и пийнете, но във вски момент се постарайте да владеете положението и да не отивате в крайности. Чакайте изгодно предложение. Не си изпускайте шансовете и в любовта. Гребете с пълни шепи от това, което ви предлага живота. В следващите два дни се пазете от обвързване.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
За родените в третата декада денят носи повече грижи и противопоставяне. Не отивайте в крайности. От особено значение е да не губите чувството си за мярка. Контролирайте емоциите, пиенето и употребата на стимуланти. Ще сбъркате ако първо се скарате, а после проверите дали е имало за какво. Ден, в който третият ще се намеси и развали отношенията и работите на други двама.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Благоприятен момент за сключване на нови договори и за приемане на изгодни оферти съобразно новите условия. Разпределете честно задълженията, отговорностите и ресурсите у дома. Всеки трябва да си знае мястото и ролята. Не бива да се отива в крайности. Нека тази вечер чувството за мяра и мярка да не ви напуска в яденето, пиенето и в любовта. Увеличете самоконтрола.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес чакайте предложения и обаждания, които ще ви извадят от летаргията и ще ви активизират в посока на нови дейности и начинания. Разрешава се стар спор и въпрос, който до момента ви е препъвал и прегърбвал. Отдъхвате си, получавате нечие съгласие или разрешение за действие. Отпадат ограничаващи обстоятелства в работата и в личния ви живот. Следвайте основната си цел.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Може да не започнете добре деня и да качите кръвното по различни поводи, но до вечерта ситуацията ще се промени във ваша полза и интерес. Ще се появи неочакван съюзник. Притисканите и манипулираните се обединяват и дават отпор. Не отивайте в крайности и не влагайте всичките си усилия само в една посока. Ще ви се предложи вариант за измъкване от кризата.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Реагирайте на всяко предложение и покана за среща или съвместна дейност. Не бързайте да отказвате, помислете, направете контра предложение. Постарайте се да извървите пътя един към друг и в любовта. Тенденцията е да имаме хубави поводи да се съберем и почерпим. Разтворете се към другите, не отлагайте важните разговори за следващите трудни за вас дни.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес се разкрепостяваме, придобиваме увереност в собствените си сили и възможности и правим крачка напред. Тези, които загубят чувството си за мярка и не отчитат реалностите, ще загубят играта. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето да го постигнеш. Дозирайте внимателно всичко. Пазете се от алкохолни и лекарствени злоупотреби и контролирайте съзнанието.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес лесно се отива в крайности и се прекрачват граници в отношенията. Старайте се да не ви напуска чувството за мярка и баланс в отношенията. Алкохолът е лош съветник, особено ако го комбинирате със стимуланти и с лошото си настроение. Лесно е да стовариш вината на друг, когато не си във форма. И веселието може да се превърлне в откровено буйство. Контролирайте се.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Днес е от особено значение да държиш здраво юздите на емоциите, да се владееш максимално в една напрегната и безкомпромисна ситуация и да не преиграваш в преговорите. Не бива да се отива в крайности, да се изказват крайни мнения и становища. Имайте едно на ум и за работата, която смятате за почти „опечена”. Дано сте се доверили на качествени партньори и владеете положението.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на камбаната. Много неща ще се случат и чуят, но малко ще се възприемат и подкрепят. Не бива да се действа ултимативно, да се поставят крайни срокове и условия. Печели дипломатичната игра и политика и хората, които умеят да лавират в отношения и преговори. Денят е благоприятен за сключване на делови и брачни договори и съюзи. Но всичко ще е на базата на парите и ползите.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес отивате в крайности, взимате рискови решения и правите губеща инвестиция. Неблагоприятно за имотни сделки и делби. Ще разберете за изневери или ще ви хванат в крачка. Внимавайте с алкохола, не прекалявайте и във всеки момент контролирайте ситуацията. Ако оставите друг да дърпа конците, ще влезете в дългове и ще плащате за чуждите грешки.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
За вас това може да е ден на благата вест, на предложения и възможности за печалби и участия в перспективни проекти. Чакайте обаждания, които ще ви вкарат в съвсем нови отношения на лично и професионално ниво. Днес приятелите ви на лъвски позиции са притеснени. Помогнете, постарайте се да огреете и да бъдете навсякъде, където имате един или друг интерес, но не заемайте крайни позиции.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
28 Април 2021 година