Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите този вторник

Видяна: 20120 пъти

Овен
Днес обстановката с успокоява. Може да се намери решение на всеки спорен въпрос и да се раздели неделимото преди. Енергетиката е хармонична. Запазете крехкото равновесие. Един скандал може и да ви разболее. Опитайте да разберете другата гледна точка. Преговаряйте по условия на договори и сделки. Препоръчват се и физически упражнения носещи душевна хармония.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Плутон от Козирог тръгва в ретроградна посока и ни връща към неуредените семейни и родови отношения. Настава време да сложим в ред юридически и наследствени дела. Хубавото е, че днес всичко може да се раздели поравно и всеки да остане доволен. Намерете начин да се разберете.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на омиротворение и хармония. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Не прехвърляйте задълженията си на друг. Стремежът е да споделите заедно с партньора отговорностите, нуждите и парите. В противен случай връзката ви се обезсмисля и е възможно скоро да се прекрати. Планирайте за утре сключване на нови договори и преговори с бъдещи или настоящи работодатели.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес природата търси хармония, мир и спокойствие. Дано и вие ги намерите. Плутон тръгва ретроградно в знака на опозицията ви Козирога. Този аспект ви връща към отлаганите имотни и наследствени дела. Имате няколко месеца да направите нужните прехвърляния или дарения. Помислете за бъдещето си и това на децата. Уредете нужните терени за работа и развитие.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес и утре в хороскопа ви ще действат тежки аспекти. На това пълнолуние 7 планети са в конфликт с вашето Слънце. От няколко страни ще ви атакуват и то предимно за пари. Платете данъци и такси, изпълнете приетите условия по договори. Не се захващайте с големи проекти и инвестиции, които може да глътнат спестявания и резерви. Вероятни са сблъсъци на интереси и в семейството.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
3
Късмет
3
Здраве
Дева
Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Денят е с хармонична енергетика, вдъхваща желание за помирение и компромис. Може да се раздели неделимото, да се разпределят поравно порциите, независимо кой какви нужди или заслуги има. Не си позволявайте да влизате в конфликти. Днес крясъците разболяват и вредят повече, отколкото си мислим. Нужно е смирение.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден на богинята на човешката душа Психея, често представяна като пеперуда. Навлизаме в период на трансформация. Не се знае какво ще се излюпи от какавидата в момента, но промените са назрели и неизбежни. Родителите понякога ни дотежават, децата искат своето, но не бива да губим връзката на душите. Не отивайте в крайности, опитайте се да разберете другата гледна точка.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес в хороскопа ви действа тежък кармичен кръст. Родените в първата декада са в рискова и неблагоприятна позиция. Родители и деца не се разбират, с колегите „не мелите брашно”, а партньорите ви поставят неприемливи условия. Каквото се загуби, трудно ще се върне на старите позиции. Обърнете внимание на родителите си, не притискайте и децата с прекалени изисквания.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
И докато другите се карат за вас е време да стопите дистанциите. Подновете преговорите с партньори, уредете си срещи с хората, които обичате и цените и се опитайте да разделите неделимото преди. Ден на задушевните разговори и на умението да разбереш другата гледна точка. Ще видите как конкуренцията ви губи пари и позиции. 27-28-и са дни на фалити и персонални детронации.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Малко преди разсъмване е точното пълнолуние, което ще отключи тежки аспекти, ще ни въздейства превъзбуждащо и може да събуди клокочещи чувства и страсти в хората и в земята. Старайте се да не отивате в крайности. Природата се стреми да запази равновесието, а ние на нашето човешко ниво трудно ще се разберем и ще запазим мира в отношенията си. Крясъците разболяват.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес природата се стреми към хармония. Не си нарушавайте спокойствието и бъдете дипломатични в отношенията. Един скандал ще ви разболее и вкара в ограбващи и изнудващи положения. Внимавайте на пътя, спазвайте правилата при работа с машини и нова техника. Родените в първата декада са в рискова позиция. Не оставайте децата и възрастните без надзор.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Предстои трансформация и генерална промяна в начина ни на работа и живот. Тръгващият ретроградно Плутон ще ви върне към нерешените проблеми. Използвайте всеки момент за контакт с подходящите хора. Водете преговори, участвайте в съвместни начинания, търсете верни съюзници. Може да се намери път към всяко сърце и към банковата сметка на спонсори и дарители.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
*монитор

Публикувана на
27 Април 2021 година