Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 23729 пъти

Овен
Един от най-агресивните и конфликтни дни за вас в този месец. Родените в третата декада действат агресивно и непримиримо и срещат отпор. Претенциите нарастват, от утре ще има връщане назад в позиции и намерения. До 11 октомври прехвърлете имот на необвързаните си деца, защото после може се обвържат и наследството ви в бъдеще да се дели с друг. Мислете в перспектива.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на агресивни намеси на всички нива. Силният печели, действа се манипулативно и безкомпромисно. Хищниците са излезли на лов. Ден на краткотрайно блаженство и в любовта, което ще бъде последвано от дълъг период на изтрезняване и разочарования. Не яжте ябълки- плодът на изкушенията и не си позволявайте да влизате в конфликти. Ревността подава ръка на компромата.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на всевъзможни изкушения. И в астрала и на Земята се водят тежки битки. И ако гръм удари, ехото дълго няма да заглъхне. Трудно се разбираме и понасяме, трудно делим територии и сфери на влияние. Скандалите в този ден разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Увеличете дистанциите. Малко повече аскетизъм ще ви дойде добре и ще позволи да обмислите реакциите си.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Един от най-агресивните и опасни дни за месеца. Не влизайте в скандали и разправии, ще се разболеете. Напрежението непрекъснато ще нараства. Търсете подходящия за всички вариант и изход. Податливи сте на влияния и внушения. Някой се опитва да „вади кестените от огъня” с вашите ръце. Ще се чувствате пренебрегнати, употребени и наранени. Може да ви спретнат и компромат.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Днес не очаквайте да ви правят отстъпки. Денят е зареден с агресия, манипулация и натиск в посока на личните и бизнес интереси. Някой ще се държи ултимативно към вас, но и вие ще покажете природата си на хищник. Днес няма милост към слабите. Не тръгвайте в посоката, в която усещате, че не сте подготвени или друг владее положението.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на лакомията и на огромните апетити. Не е добре да се водят преговори. Печелят силните и силовите играчи и тези, които държат в шах останалите. Спазвайте диета не само по отношение на храната, но и на връзките. Намалете темпото на работа и физическото натоварване. Ако водите тактически правилна игра, това пълнолуние ще напълни потребителската ви кошница.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден на големите апетити, особено по отношение на пари, имоти и наследства. Може да ви оказват натиск деца и роднини, но и вие няма да се поколебаете да си поискате своето. Навлизаме в период на плътски изкушения и астрални битки, които ще подкопават не само отношенията но и здравето ни. Смирете лакомията, спазвайте диета не само по отношения на храната, но и на връзките.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на прекаляване и преиграване. Не се дръжте агресивно и арогантно, особено в приятелския и колегиален кръг. Трудно се удържат апетити и амбиции. И в любовта сте склонни повече да искате и да притискате партньора, отколкото да давате, да обгрижвате и да търсите компромисните варианти. Така още утре може да изпаднете в изолация. Нищо рисково не планирайте за утре.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Тежък ден с безкомпромисни битки по върховете, където в момента тече флотационен процес. На повърхността излиза пяната, която трябва да се отмени. Не се намесвайте в чужди битки, вашите ви стигат. Днес е лесно да посегнеш на чуждото или да си присвоиш чужд интелектуален труд. Сриват се дългогодишни връзки и отношения, излизат на показ дълго скривани тайни и страсти.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Предстои тежко и ограбващо пълнолуние. Днес Луната от Везни сключва пречупващ аспект с Плутон, който се готви да тръгне ретроградно и да ни върне към неуредените отношения от миналото. Споровете за права, пари и територии на влияние навлизат в агресивен период. До няколко месеца е добре да уредите имотни и наследствени дела. Прехвърляме собствености и ресурси на децата.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Предстоящото пълнолуние превъзбужда и вади на показ прикриваните амбиции и страсти. Изкушенията са на всяка крачка. Не поемайте излишни рискове, ограничете контактите с хора, които винаги ви разбалансират и вкарват в разходи. Претенциите към вас се увеличават. Не очаквайте разбиране от страна на колегите, на близките и децата. Следете кръвното, спазвайте диета.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес няма прошка за слабите, за тези които неглижират охраната на личната си територия и са небрежни към нуждите на дома и близките. На всички нива си изневеряваме, лъжем и се опитваме да манипулираме избора на околните. Страстите командват ума, а в такъв момент трудно се взимат правилни решения. Изкушенията са на всяка крачка. Отложеното за утре ще ви донесе късмет и ползи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
26 Април 2021 година