Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни носи тази неделя

Видяна: 20557 пъти

Овен
Ден за обвързване, за съвместни действия и инициативи, за сбирка на семейството и колектива, в който ще се изявявате и работите в бъдеще. Търбачът-съдба свири сбор. Сега е момента да се стиковат намерения и действия. Всяко обвързване в в този ден ще има далечна и успешна перспектива. Един се жени, друг влиза в нова среда, а трети сформира нов екип от съюзници и съмишленици.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Чудесата за Телеца и другите земни зодии не свършват. Съвпадът на Меркурий и Венера ви дарява с дар слово в точния момент, когато за нещо трябва да се спазарите. Привличате с лично обаяние и правите удобни за околните своите намерения и амбиции. Преговаряйте, лесно може да спечелите финансиране или покровителство за личните си проекти. Постарайте се да влезете в нов екип.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес съдбата и нещата от живота събират единомишленици за съвместни настъпателни или отбранителни действия. Разчитайте на добре познатите и полезни за работата ви играчи и връзки. Загубите и проблемите ще са за тези, които останат извън екипа и отбора. Не разчитайте на солови акции. Лесно ще бъдете елиминирани, но започнатото отборно ще донесе ползи и облаги.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес може да влезете в среда, която ще ви затрудни и в дом, в който ще трябва да спазвате определени правила. Съобразете се с волята на семейството и екипа, в който се изявявате. Не може да си позволите несъгласувани действия, а това ще ви изнерви. В желанието да бъдете свободни и да вземете глътка въздух може да налетите на връзки, които ще провокират досегашните ви отношения.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес хората с дар слово са в силна позиция. Ще имате силна конкуренция на срещите на екипа. Може да ви убедят да направите губещ и грешен избор. В тези дни около вас се навъртат доста чаровници и омайници, които ще се опитват да използват положението и влиянието ви за лични цели. Ден на умелите оратори, които могат да ви убедят да вложите сили и ресурси в губещ проект.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Съвпадът на Меркурий с Венера в този ден ще ви помогне да убедите някой да действа във ваш интерес и да ви подкрепи в начинанията. Ще се раждат децата на новото време, на красивият ум и на новият подход в бизнеса и деловите връзки. Уредете си среща с хората, които могат да ви бъдат полезни и да финансират бъдещите ви творчески и делови инициативи. Рекламирайте се активно.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Везни
Луната е във Везни, а Меркурий и Венера в съвпад в Телец. Това е хармонична, дипломатична и перфектна за преговори конфигурация. Лесно ще се разберете по спорните въпроси. Може да спечелите конкурси и състезания. Ще се създават перспективни социални, политически и бизнес съюзи. Печелят хората с красив ум и вродено дар слово. С всеки може да се договорите и разберете.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ще успеете, ако се доверите на хората, с които живеете и работите съвместно. Не оставайте там, където не се чувствате комфортно или нещо ви дразни. Ден на тръбачът, събиращ съмишленици под знамената на общите интереси и каузи. Днес соловите играчи няма да получат подкрепа, ще изостанат в надпреварата за пари, постове и позиции. Опитайте да привлечете спонсори.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Денят е особено благоприятен за преговори. Всеки търси съюзници, на всички нива силите се прегрупират и канализират в определена посока. Ден на хората с красив ум и ораторски дарби. Направете своя избор на екип и на база, в която да се развивате в бъдеще. Сондирайте мнения, проведете събрания, привлечете качествени партньори и съюзници. Ще се появи и спонсор.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Този ден оформя лагерите в отношенията на лично и бизнес ниво. Опасно е да преплитате двете линии на работа и семейни връзки. Не е време за компромис. Намерете точните хора, с които ще действате делово. Влезте в нова среда и група, ако старите отношения ви водят към провал. Цветница е, разнасят се благоухания, но в отношенията основният цвят и мирис са тези на парите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес е особено важно да се приобщите към определена среда, екип или група. Тенденцията е да бъдем елиминирани поеденично, но обединените в юмрук групи трудно ще бъдат разбити. Не е време да се играе солово. Ще се окаже, че кошарата е най-защитеното място независимо че някои свободи ще ни бъдат ограничени. Стойте на завет и сред близки хора.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес е важно да направите не само първата стъпка към някого, но и втората и третата. Всяко обвързване ще донесе ползи и защити в тези тежки времена. От изборите ви в този ден ще зависи бъдещета ви семейна и професионална програма. Доверете се на предчувствията си и в материален план. Звездите ви облъчват в чудесни аспекти. Активизирайте се, чака ви работа и печалби.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве * монитор

Публикувана на
25 Април 2021 година