Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква тази събота

Видяна: 21228 пъти

Овен
Заемете се със себе си, посетете център за разкрасяване и масаж. Днес полезните вещества прекрасно се усвояват и циркулират в организма ни. И една мисъл напираща отдавна в главата ви се оформя като решение, употребете я в правилната посока. Ден на пръстена и колелото, може би е време и за обвързване. Осигурете пръстена и терена, не оставайте всичко за последния момент.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес Меркурий е в съвпад с Уран, а Слънцето задвижва точката на финансовата екзалтация. С две думи, идват печалби. Откривате своята ниша и може да решите финансовите си проблеми. Един ще намери работа, друг ще използва личното си хоби като трамплин за внедряване в нова творческа и професионална среда, а трети просто ще извади късмет на насрочените или случайни срещи.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес слагате край на безцеремонното и агресивно поведение. Приемете промените. Колелото на съдбата се завърта и който е бил отгоре вече тръгва надолу, а подтиснатите и притеснените намират начин да излезат от ситуацията. Мислете и действайте екипно. Не е време да се спасяваме поеденично. Планирайте за утре участие в съвместни делови инициативи.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Този ден идва с неочаквано прозрение. Може да се намери изход от всяка ситуация. Действайте бързо в посоката, която усещате за правилна. В следващите два дни в хороскопа ви ще действат неблагоприятни звездни аспекти. Сега е момент да се привлекат нужните спонсори и партньори за работа и живот. Рекламирайте се, направете предложения, на които другият трудно ще откаже.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Едно обвързване и предоверяване в този ден може да ви вкара в рискова и източваща силите и ресурсите ви програма. Може да получите някакво усещане за опасност, но няма да му обърнете внимание. Ще бъдете изкушени или изнудвани да постъпите неизгодно за вас или да тръгнете в губеща посока. Това ще бъде ден на детронации за цар-лъв. Дано си извлечете поука от случващото се.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес е точният съвпад на вашата управляваща планета Меркурий с нейната горна октава Уран в знака на златния Телец. Това е аспектът на прозрението и вдъхновението. Ще уловите тенденциите и нагласите за развитие на бизнеса си в бъдеще. Някой ще открие и нова пазарна ниша. Доверете се на усещанията си и ако някаква посока ви привлече тръгнете натам.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден на просветление, на неочаквани изблици на вдъхновение и на едно особено усещане за преспектива в работата и връзките. Доверете се на усещанията си, особено в професионален план. Може да намерите търсената пазарна ниша и да подобрите материалното си положение. Хората с прогностичен талант ще усетат накъде духа вятъра на промяната и бързо ще се насочат натам.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Заемете се със себе си, с външния си вид и със здравословните си проблеми. Получавате информация, която може да ви е от полза, ако се съобразите със съветите и предписанията в нея. Но в момента сте склонни повече да давате съвети, отколкото да получавате. Денят е магичен, но не и за тези, които сами не си вярват. Постарайте се да се освободите от тежестите на миналото.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Съвпадът на Меркурий и Уран отваря третото око, дава сили на хората с вроден прогностичен талант да усетят накъде духа вятъра на промяната и какво може да се улови в мътната вода на прехода. Очертават се силови компроматни атаки в средата ви, които ще ви стимулират да не отлагате повече промените и личния си избор. Ще се водят безкомпромисни битки за пари и то за много пари.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес е точният съвпад на Меркурий с Уран в знака на хармоничния ви Телец. Родените в първата декада имат по-големи шансове за успех в бизнеса и в деловите връзки. Постарайте се да привлечете погледите в местата, където отивате случайно или поканени на преговори. Не си губете времето в празни приказки с празни хора. Днес се кове желязото на едно ново делово партньорство.
6
Работа
6
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Внимавайте с игрите и лъжите. Днес тайните ни може да се разкрият, лъжите също. Вероятно е изнудване. Някой напипва слабото ви място и дълго може да ви използва. Родените около 1 февруари са в притеснителна позиция. Не играйте хазартно, може да загубите много пари. Нуждаете се от хора, на които да се опрете. За утре планирайте срещи с тези, на които вярвате и може да се доверите.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Този ден засяга болезнено настроението и положението на големи групи хора. Трудно се спазват правилата. Предопределените да са на опашката може да застанат начело, а силните играчи да минат в отстъпление и да сменят тактиката. Денят се свързва с пръстена и колелото. Един се врича във вярност, друг върви към раздели и дистанциране. Получавате неочаквано прозрение.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
24 Април 2021 година