Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да правим този четвъртък

Видяна: 20130 пъти

Овен
До обед действайте амбициозно и активно в посока на личните си интерси. От обед навлизаме в деня на сърцето, а той изисква да се погрижим за близки и приятели, да подкрепим някой изпаднал в нужда и да се включим в благотворителни дейности. Всеки жест е от значение и ще ви се върне. Правете това, за което някой отдавна ви моли. Изпълнете точно поетите ингажименти.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Луна и Юпитер сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Очертават се проблеми със закона, с колектива, в който работите и с близките. Ще ви притискат с изисквания, с данъци и такси. Вечерта се приберете с подарък. Навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед помогнете на някой, който в последствие ще ви помогне и ще стане дясната ви ръка.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Действайте максимално активно до обед. Постарайте се да свършите важната работа, а за следобед планирайте участие в благотворителни и спонсорски инициативи. Сега е момента да помогнете на тези, които в миналото са ви помагали или смятате, че ще ви осигуряват защити в бъдеще. Печелят тези, които мислят и действат реалистично и с поглед в по-далечна перспектива на развитие.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
До обед свършете важната и амбициозна работа и си гонете интереса. От обед се включва космическият канал на любовта. Участвайте в благотворителни инициативи и двойно ще ви се върне. Помогнете с каквото можете и ще получите подкрепа в болезнените точки на личния си и професионален живот. Не давайте непоискани съвети, а правете това, за което някой ви помоли.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден на битки със закона и с пряката ви конкуренция. Луната от вашия знак е в опозиция на Юпитер. Подпишете договорите, които ще ви осигуряват стабилност в бъдеще, платете данъци и такси и не оставайте длъжни никому. Поведението ви се следи под лупа. Някой търси да се възползва от грешките и изборите, които правите. Тази вечер не изневерявайте, ще ви спретнат компромат.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед работете за своите нужди и амбиции, а следобед за тези на близките и децата. До вечерта решавате спорни въпроси и придвижвате застоялата работа. Луната навлиза във вашия знак и сключва брилянтни аспекти с планетите в Телец. Ще направите удобни за някой друг личните си задължения и ще получите подкрепа в труден момент. Ставате обект на благотворителност.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
До обед работете повече за себе си и за дома, а следобед за другите. Случващото се ще осмисли и вкара в ред голяма част от личните ви връзки. В организма ви се събуждат мощни сили, които ще помогнат да се регенерирате и възстановите след заболяване или след тежка лична криза. Следобед посетете близки и приятели, които се нуждаят от подкрепа. Навлизаме в деня на сърцето.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
За родените в третата декада денят ще започне натоварено и конфликтно, както у дома, така и на работното място. Постепенно влизате в релси. Направете някои промени и ще излезете от застоя. Тази нощ Венера и Уран ще светят в съвпад в нощното небе. В любовния ви живот настъпват дълго отлагани рокади. Давате си сметка, че играта в чувствата е станала вече част от живота ви.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
До обед работете амбицирано в посока на личния си интерес, но за следобед планирайте благотворителни жестове. Посетете приятели в нужда и изпълнете молбите на тези, които обичате и цените. До утре на обед ще ни действат обгрижващи сили. Всеки може да бъде подкрепен и приласкан. Тази вечер непременно се приберете с подарък и помислете как да зарадвате близките.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес е важно да стопите дистаниците и да отворите заключени сърца и души. Постарайте се повече в личните връзки. Не оставайте нито един въпрос неразрешен. Преговаряйте с работодатели и колеги, подпишете нови договори и се опитайте да омиротворите обстановката у дома. От утре агресора Марс ще навлезе в знака на опозицията ви Рака и ще размъти отношенията в семейството.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Водолей
До обед почти не виждате светлина в тунела. Засипани сте с работа, задълженията ви нарастват, парите се топят. Но от обед в живота ви може да се появи неочаквано покровителство. Обаждат се спонсори, получавате дължими пари и услуги и положението ви постепенно се нармализира. Спазвайте закона и правилата на пътя. Може да платите за чужди грешки. Контролирайте децата.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Действайте активно и амбициозно до обед, след това помогнете на близък и колега да разреши проблемите си. До утре на обед направете поне един жест и посетете близки изпаднали в криза. Не забравяйте какво сте обещали и на децата. Тази вечер се приберете с подарък за тези, които обичате и цените. Разменят се жестове на внимание, истинските чувства си проличават.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
22 Април 2021 година