Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Млада майка във Враца закла детето си и се самоуби

Видяна: 11773 пъти

Жестоко убийство е станало във вторник вечерта във Враца, съобщи агенция BulNеws. В блок „Химик“ №10 били открити заклани 31-годишна жена и 3-годишният й син.
Около 16 часа деца от предишния брак на съпруга й са влезли в жилището, което е на 5-ия етаж. Навсякъде било оплискано с кръв, а на земята лежели майката и детето. Жилищната сграда се намира на метри от пожарната служба и е на възловия булевард „Втори юни“.
Стресираните деца веднага извикали баща си, който се обадил на спешния телефон 112. Към мястото били изпратени екипи на полицията и линейка.
Спешните медици установили, че майката – гражданка на Словакия, е мъртва, а детето имало слаб пулс. Веднага било транспортирано в болницата, но заради тежкото му състояние е изпратено с линейка за София.
На мястото работят криминалисти, като на този етап е установено, че съпругът на жената не е съпричастен към тежкото престъпление. Към момента работната версия е, че майката е заклала детето си и след това се е самоубила. Тепърва ще се изясняват мотивите за кървавата баня.

Публикувана на
20 Април 2021 година