Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим този вторник

Видяна: 15799 пъти

Овен
Имайте търпение. Късметът ви днес се е успал. До обед може да изпаднете от една класация и да срещнете откази или организирана съпротива. Но от обед навлизате в силен период и по два дни ще постигнете напредък в работата и в деловите задачи. Символ на деня е фонтана от преливаща енергия. Намирате тайни и явни източници на сила и ресурс. Заемете се с благоустройството на дома.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
До обед са вероятни удари и неприятности, които ще объркат програмата ви. Родените до 1 май са в неблагоприятна позиция. До вечерта е важно да започнете с преустройствата, които отдавна сте замислили. Дори и да не искате ситуацията ще ви наложи някои промени в графика и отношенията. Претенциите се увелечават както от ваша страна, таки и от страна на другите към вас. Ще е трудно.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Вече сте в сатурнова дупка. До обед следете знаците, не се впускайте в съмнителни начинания, а и уговорените срещи ще се отлагат или протичат против уговореното. Не отстоявайте мнението си на всяка цена, може би в нещо бъркате. Следобед се заемете с дейности и проекти, които ще осигуряват стабилност в семейния ви и професионален живот. Разширявате влиянието си в средата и в бизнеса.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Денят започва с конфликт и неприятност, но до обед ще овладеете ситуацията и ще намерите път за разрешение на всеки проблем. Заемете се с ремонти и строителни дйности и с всичко, което ще донесе разширение и подобрение у дома. Днес може да откриете търсената база и терена, на който ще се развивате в бъдеще. Край с изчаквателната политика.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
До обед сведете рисковете до минимум. Както и да постъпите ще направите грешка и ще бъдете ощетени. Очертават се и инциденти. Останете където сте и не водете битки за каквото и да било. Ден за активен отдих. Поддържайте и укрепвайте семейните връзки. Включва се каналът на кармичната родова памет. Изпълнете дадените в миналото обещания. Започнете отлагани ремонти.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
3
Късмет
4
Здраве
Дева
Този ден ви осигурява възможност да се устроите на нова база, да намерите по-добра и доходна работа и да се преместите на по-добро място за живеене. Осъществете полезни връзки, търсете майстори и започнете нужните ремонти и разширения. Продължете в посоката, в която сте тръгнали несъзнателно. Може би там ще срещнете и любовта. Ден за пътувания и командировки.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Денят е благоприятен за преместване, за работа със земята и за покупка на инвентар. Контролирайте чувствата. Взимайте решения след разумна преценка. Следобед навлизате в силен период. Подсигурете си базата, на която ще развивате новите дейности. Сега е момента да се преориентирате. Не продължавайте в посоката, в която до момента имате само разходи и конфликти.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
От днес до 22-и в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. До обед ще има ситуации, които ще ви извадят от равновесие и може да променят избора ви. Старайте се да не взимате прибързани решения. Нищо важно не започвайте просто на инат. Днес и мнението ви може да е погрешно. Съобразете се с желанията и с думите на близките. Не се препоръчват и сърдечни интервенции.
4
Работа
3
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
До обед контролирайте играта на чувствата и не бързайте да приемате първото предложение. С напредването на деня ще получите много по-изгодни предложения и ще се свържете с партньори от по-високо ниво. До 23-и на обед може да сключите допълнители договори. Не се отказвайте от странични предложения. Може да работите едно, а доходите ви да започнат да идват от друго.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
До обед не се намесвайте в работата и в живота на другите, за да не провокирате намеси в своя. Следобед навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия. Лесно ще си извоювате професионална и лична самостоятелност. Преговаряйте за повишение и нови договори при подходящи за ситуацията условия. Подкрепете тези, с който може да направите съдружие.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Водолей
От днес и Луната от Лъв ще се включи в конфликтните ви аспекти с планетите от Телец. Плановете ви за пътувания се променят. Влизате в преразход на сили и средства. Щадете сърцето. Здравето е нестабилно. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Контролирайте емоциите, сдържайте нервите и не позволявайте да ви предизвикват. Смирете апетитите и в любовта.
4
Работа
4
Пари
3
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес здраво хващате кормилото и карате в желаната от вас посока. Ако вече се усещате силни насочете водените преговори в изгодна за вас посока и до утре подпишете желаните договори. Може да намерите подходяща работа и да изкарате допълнителни пари. Не бързайте да прекратявате деловите отношения на старото място. Може да ви е трудно, но в бъдеще ще имате двоен избор.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
4
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
20 Април 2021 година