Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Страстни зодиакални съвпадения

Видяна: 26901 пъти

Всяка една от зодиите се отнася към някоя от четирите стихии: вода, огън, въздух и земя. Тези стихии определят нивото на съвместимост на двамата партньори. Все пак показателите не трябва да бъдат приемани като пълна гаранция. Има още много фактори, които определят съвместимостта на двама души като двойка. Също така обаче, не си заслужава да се отрича влиянието на астрологията, ако става въпрос за здравина и продължителност в отношенията. Ако и двамата партньори принадлежат на една и съща стихия, това в никакъв случай не означава, че имат гарантирано сполучливо отношение или не. Ето най-сполучливите отношения според това, което казват звездите:
Дева (23 август – 22 септември) и Скорпион (23 октомври – 22 ноември)
От своя страна девите са перфекционисти, които обръщат внимание на всички детайли. За тях всяка една задача трябва да е перфектно изпълнена и се стремят към съвършенство. А тяхната страст cudesно се съчетава със страстта на Скорпиона.
Стрелец (23 ноември – 21 декември) и Водолей (21 януари – 18 февруари)
Трудно могат Стрелците да стоят на едно място по-дълго време. Водолейте са свободомислещи интелектуалци, които никак не обичат ограниченията. Именно заради това представителите на тези две зодии могат да намерят общ път по между си.
Риби (19 февруари – 20 март) и Козирог (22 декември – 20 януари)
Понеже противоположностите се привличат, връзката между тези две зодии е много здрава. Козирозите са реалисти, докато Рибите са мечтатели. Отношенията им се получават заради баланса между реализма и егоизма.
Везни (23 септември – 22 октомври) и Близнаци (22 май – 21 юни)
Близнаците имат постоянна нужда от драма и чувства, което понякога им навлича неприятности. Везните пък са миротворци. Спокойно могат да оправят всяка бъркотия, която ще направят Близнаците.
Козирог (22 декември – 20 януари) и Дева (23 август – 22 септември)
Козирозите са методични и амбициозни личности, които добре се разбират с Девите, отичитайки техния перфекционизъм. И двата зодиакални знака напълно разбират, че има строго определен процес, който трябва да следват. Девайте и Козирозите могат съвместно да работят върху това, като един добре смазан механизъм.
Водолей (21 януари – 18 февруари) и Везни (23 септември – 22 октомври)
И двата представители на тези зодиакални значи се привличат един към друг, защото се стремят към равенство и хармония. Водолейте имат остър ум и са в постоянна борба за благото на хората, което подхожда идеално на Везните и на стремежа им към равенство и справедливост.
Лъв (23 юли – 22 август) и Овен (21 март – 19 април)
Лъвовете са изключително горди и с това са наясно много хора. Тази гордост може да застраши една връзка...но точно Овенът е този, който може да се справи с лъва.
Рак (22 юни – 22 юли и Телец (20 април – 21 май)
Раците изключително добре разбират освен собствените си чувства, така и тези на другите. Те търсят дълга и надеждна връзка, която може да им даде най-добре Телецът. Той притежава така нужните преданост и стабилност, които са толкова много необходими на Рака.
Скорпион (23 октомври – 22 ноември) и Риби (19 февруари – 20 март)
Скорпионите са емоционални, страстни и отмъстителни личности. Рибите също са емоционални, обаче по-позитивни за разлика от Скорпионите. Баланса между тях е прекрасен заради позитивността и негативността.
Близнаци (22 май – 21 юни) и Стрелец (23 ноември – 21 декември)
С Близнака е весело винаги, защото е дружелюбен и пълен с енергия. Стрелците добре разбират всичко това. Заради това в техните отношения ще има много свобода, но също така и взаимно доверие и разбирателство.
/Actualno.com

Публикувана на
19 Април 2021 година