Новина от категория България
Архив на публикациите

8-годишният син на Милен Цветков трогна със снимка на баща си

Видяна: 22814 пъти

8-годишният син на убития в катастрофа журналист Милен Цветков - Боян, трогна днес с колаж на баща си и с мило послание към него. Малкото момче, което е копие на известния си татко, публикува във фейсбук страницата „Питай ме“, създадена заедно с Даниел Петканов, своя фотография, както и такава на баща си, придружена с кратък надпис "Едно сърце", като сърцето е под формата на черен емотикон.
За близо половин час посланието събра стотици лайкове и десетки коментари в памет на Милен Цветков, който загуби живота си точно преди година навръх Великден.
"Милото, Тати ще е винаги до теб и ще те пази! И знай, че тати ще е горд с теб! А ти слънчице, бъди здрав и много щастлив!", пишат приятели на семейството на журналиста.
Други са възмутени, че все още няма осъден за трагедията. "Срам ме е от теб заради нашето правосъдие!"
"Бог да прости, твоя Татко! Той винаги ще бъде твоята невидима помощ и ще те води за ръка към доброто в света", "Тати ще се гордее много с теб миличък", "Прекрасно дете ти си смело и силно дете като тати ! Бъди Блогословено! Всички се гордеем с теб и те обичаме! Малко слънчице!", "Твоят татко никога няма да бъде забравен, ти си негово достойно продължение, Господ да те благослови", са част от посланията към малкия и вечно усмихнат Боян. /лупа

Публикувана на
19 Април 2021 година