Архив на публикациите

Какво издава името на домашния любимец

Видяна: 13054 пъти

С появата на домашен любимец в къщата цялото семейство е изправено пред трудна задача - да му избере име. Тогава въображението и креативността на собствениците на практика нямат граници. Така по паркове и градинки се разхождат четириноги с какви ли не имена. Някои от тях са "типични" за вида им, други са човешки, трети - на исторически личности или филмови герои. Но какво казва за собственика името на домашния му любимец?
Име на човек
Ако домашният любимец носи човешко име, това означава, че той е приет наравно с другите членове на семейството в дома и към него се отнасят като към човек. Собственикът му най-вероятно е подходил към домашния си любимец като към дете или като към брат/сестра. Най-вероятно на домашното куче или котка му се споделят тайни, говорят му и го уважават. Собствениците на тези животни са много чувствителни и наблюдателни. Оценяват честността и добрите хора.
Име на историческа личност/герой от митология
Ако домашният любимец носи такова име това означава, че собственикът му е интелигентен човек, интересуващ се от история, който обича да планира нещата напред във времето. Той може би е властен, авторитетът в домакинството. Този тип собственици често са индивидуалисти, които имат дълбока причина да изберат точно това име за домашния си любимец.
Име на литературен или филмов герой
Най-вероятно собственикът на това животно обича да чете книги или да гледа филми. Изборът на име на любимеца му кореспондира пряко с негов любим герой, на когото той се възхищава или иска да прилича. Този тип хора са интелигентни, обичат да оставят добро първо впечатление.
Име на храна
Ако домашният любимец се казва Бисквитка, Палачинка, Кюфте или нещо производно, значи той е най-глезеният в домакинството. Собственикът му обича да го глези, но обича да глези и себе си. Най-вероятно този човек не обича живота на бързи обороти, а прави всичко, както си трябва. За него удоволствието е преди всичко. /дарикнюз

Публикувана на
19 Април 2021 година