Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Майка на двама сина стана на 56 и позира за Vogue

Видяна: 29219 пъти

Преди дни известната моделка и майка на двама сина Паулина Порижкова чукна 56, но гледайки последната й снимка, човек трудно може да повярва, че е толкова възрастна.
Неостаряващата хубавица позира за чешкия Vogue и не се притесни да покаже най-интимните части от тялото си, пише Daily Mail.
Фотосесията се състоя в апартамента й в Манхатън. Пред обектива Паулина позира с разпусната коса и минимални количества грим по лицето. Облечена е с прозрачно боди, което не прикрива почти нищо от прелестите й.
„Близо 40 дни след първата ми (немска) корица на Vogue, когато бях на 16, ето я и новата. Може би това беше една от най-забавните и закачливи фотосесии в живота ми”, признава тя.
Пикантният кадър се появи в профила й в Инстаграм и в акаунта на главния редактор на чешкия Vogue. А интернет потребителите не крият възхищението си и отбелязват, че корицата има шансове да стане най-добрата в историята на списанието.
Паулина не само че не остарява, но и отново тръгна по срещи. 30 години тя бе омъжена за лидера на The Cars Рик Оцасе. През 2017 г. двамата се разделиха, а през 2019 г. съпругът й, с когото не успя да се разведе, почина.
Блондинката отбеляза, че не й е лесно да излиза на романтични срещи с мъже, но признава, че с годините сексът става все по-хубав. /блиц

Публикувана на
19 Април 2021 година