Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Леля Деси Слава крие, че е натирена от младото боксьорче

Видяна: 20252 пъти

Боксьорът Благой Найденов, известен в спортните среди като малката Кобра би шута на фолк певицата Деси Слава, от която има син- Борис. Те са разделени от два месеца, но крият това от медиите. Според запознати той е бил този, който е сложил край на семейната идилия, а тя нарочно не обявява това, надявайки се да размисли и отново да се върне.
Мачото обаче не искал и да чуе отново да се събере с нея. Любовта между двамата още от начало бе постоянна тема на светските хроники, тъй като разликата във възрастта им е 17 години. „Че тя може да му е леля!”, коминтираха завистници.
Певицата пък не приемала никак леко третия си провален опит за семейство. Припомняме ви, че изживя бурен любен романс в българин на име Мишо в САЩ, на когото роди син. Връзката им не просъществува дълго и отгледа сама детето в България.
Няколко години по- късно се омъжи за настоящия мъж на колежката си Галена- Галин, но и там нещата не потръгнаха и двамата се разведоха почти година, след венчавката си. За да теши мъката и по загубата на Благой, Деси отиде на почивка в Дубай. Зложелатели пък твърдят, че освен в любовта и в кариерата на певицата е настъпил пълен крах. /лупа

Публикувана на
19 Април 2021 година