Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Най-бързорекият рапър

Видяна: 25132 пъти

Белият рапър Еминем с истинско име Маршъл Матърс влезе в историята на жанра и в Книгата за рекорди на Гинес като изпълнител, избълвал най-много думи в рамките на едно парче.
Като малки майките често мъмрят отрочетата си да не бъдат прекалено бъбриви и да не сипят порой от думи без нужда. Отношенията на Еминем с неговата родителка винаги са били драматични – в една от песните си той дори обвинява Деби Маршъл, че го е направила наркоман. Със сигурност Еминем не се е вслушвал в майчини съвети да не говори като картечница. И тази негова тактика се е оказала успешна, защото по-късно артистът от Детройт ставя певецът, изстрелял най-много думи в рамките на едно парче. В Rap God Еминем постига забележителния дебит от 1560 думи в рап с продължителност от шест минути. Това означава, че белият музикант е избълвал 4,28 думи в секунда, което е отчетено като рекорд на Гинес.
Ако ви интересува кое е най-дългото заглавие на албум, то принадлежи на 13-ата студийна тава на британската банда Chumbawamba. Заглавието съдържа 156 думи, изписани с 856 букви.
Метълите от бандата Napalm Death пък съумяха да изсвирят най-краткото парче – You Suffer, с времетраене 1316 секунди. То е описано от автора му Джъстин Броудрик като "хит за бавноразвиващи се, определено безумен, но крайно забавен". Британските музиканти от Napalm Death с присъщата си наглост гордо пуснаха мимолетната музикална пиеса рекордьор като сингъл през 1989 г. /монитор

Публикувана на
19 Април 2021 година