Архив на публикациите

Кои талисмани ни пазят от болести

Видяна: 12444 пъти

Талисманите са един от по-древните методи, изпитан от предците ни с поколения наред. Те са им помагали да се предпазят от болести, злополуки, загуби и злини. Сред най-силните е този с формата на змия. Той предоставя цялостна защита, но не е за отблъскване на болестите, а по-точно за изцеряване от тях.
Ако притежавате такъв талисман, носете го на тялото си там, където имате болки или рани. Ако не можете да сте с него нонстоп, тогава го слагайте възможно най-близо до вас, когато спите. Друг силен талисман срещу болести е славянският двоен кръст. Може да се използва както от болни хора за изцеряване, така и от здрави хора за защита.
Той подсилва организма и жизнената му енергия. В Древен Тибет възелът на дълголетието е смятан за символ на безкрайността на всичко, което е най-ценно. Той няма начало и край. Действа балансиращо на енергиите и ги изравнява. Пречиства организма от болести, подмладява го и го зарежда с жизнени сили. Философите казват, че възелът на дълголетието символизира стремежа към безсмъртие, вечна младост и вечна красота.
Звездата на Ерцгама укрепва семейното щастиеи е силен защитник против завист, клевети и зли помисли. Тя е източник на позитивна енергия и благоденствие към семейството ви. Не действа като щит срещу болестите, но повлиява положително върху цялостното здраве на човека. /ретро

Публикувана на
19 Април 2021 година