Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Камата му направи шоуто на Рачков

Видяна: 15555 пъти

С много изненади и подаръци протече гостуването на Христо Стоичков в „Забраненото шоу на Рачков“ снощи.
„Щастлив съм и съм горд, че марката ми върви напред. Ако искаш се оплаквай на арменския поп“, обърна се легендата към Рачков, след като му подари фланелка с №4 на ЦСКА и шапка от неговата лична модна колекция.
„Горд, щастлив, че не предадох България. Без семейство, без приятели, треньори и фенове няма как“, разчувства се най-прочутият пловдивчанин след кадри от най-запомнящите се моменти в кариерата му.
„С мерак, с много труд и винаги следващ мечтите си. Така ме харесват в Каталуния и това са причините. На времето ми помагаха съотборниците, тъй като не знаех език. Кройф говори, вика разбра ли? Викам, „Мистър” в България кимането за „Да” е различно и така, докато се разберем“, сподели Камата.
„Обичаш фланелката, с която играеш. Осем години бях в Барселона, четири пъти поред шампиони, за първи път КЕШ. Оттам започна построяването на този голям клуб. Исторята му е 121 години. Всеки отбор, всеки треньор, играч има място във футбола. Аз съм израснал с велики футболисти. Последната непрана фланелка вкъщи е на бате Аян Садъков. В последния момент той ми я подари в Дания, направихме 1:1 и ми каза: „Оттук нататък ти играеш с №8, тази фланелка е у нас. Преди повече от 10 години казах какво ще се случи в българския футбол и не сбърках. Казах, че ще стигнем дъното. Там сме, да не се заслужаваме. От четвърти в света сме в четвърта урна и сега играе да сме четвърти в групата. Времето ни отмина. Казах, че ще влязат качулки в БФС, влязоха. Да се оправят. Аз съм много надалеч от тази история“, коментира гостът състоянието на българския футбол.
„За мен бате Иван е, и ще остане. Исках да има едно паралелно сравняване между филма му и това, което аз съм направил. Бате Ивано бягаше от ТВУ, за да срещне неговата любима. И аз така с моята любима – футболът. Той ми дава кураж, обичам го него и неговото семейство. С неговия образ ‘Радо’ – ял, ял, пък заспал”, коментира той връзката си с актьора Иван Иванов.
„Аз от българското не се отказвам. Имам един готвач уникален и си го водя навсякъде, 33 години е с мен. Готвачът е уникален, казва се Мариана. Какво ми готви? Зеле, оризче, бобче, кюфтенца, чушцици, туршийка“, похвали Стоичков жена си. Рачков му поднесе изненада и го нахрани с традиционен шарен български козунак, приготвен от известния Таньо Шишков.
„Пловдив и Кършияка. Там съм се родил и там пак бих се родил, защото Кършияка ражда и ще ражда. Никога не съм се срамувал, че съм българин. Ние сме горди, ние сме твърд народ и не се предаваме – няма как да се срамувам!”, отсече Ицо.
„Няма по-хубаво от това да държиш внуче. Предпочитам пред Златната топка. Няма топки, обувки, няма нищо”, възкликна той след идването в студиото на двете му дъщери и внучката му Миа.
„На лов и риболов я уча внучката, да правим пикник. Искам пастървичка, ето ти. Важно е, че говори английски, български, испански. Винаги е хубава българската работа и затова сме успяли. „Моя страна, моя България“ е песента, която не излиза от моята кола. Тя е първа и последна“, авърши Христо Стоичков, а шоуто приключи с песента „Моя страна, моя България". /блиц

Публикувана на
19 Април 2021 година