Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Как механикът на една заплата Венко се уреди в „приказния град на БМВ“ с две беемвета!?

Видяна: 25120 пъти

„Абе, кво спиш, виж го Венко, уж прост механик, а вече кара две беевмета!”, така намилат ядосани съпруги на мъжете си, давайки им за пример как се уредил Венелин Говедаров. „Простият” механик е хит сред жените, мърморещи недоволно, че половинките им носят вкъщи мижави пари, след като стана ясно, че той само на една заплата е успял да се уреди в „града на мечтите на БМВ”.
Динко ПЕТКОВ

Соченият за „оправен” мъж всъщност е механикът, който настройва машините за производство на цигари на скандалната фирма „Таби ДВ”. Тя е собственост на украинеца Вячеслав Бурма и българската му съпруга. Бурма беше арестуван тихомълком тези дни с подозрение, че върти бизнес с нелегални фабрики за цигари. Полицаите заловиха 40 негови машини, с които според познавачи, могат да се оборудват поточни линии за най-малкото 15 фабрики за цигари.
С тях точно е свързано и бързото забогатяване на Венко и възможността му да води луксозен живот, въпреки статуса си на обикновен наемник на труда. Той така се е вживял да „ударил шестицата от тотото”, че държи да се знае публично как се шири на широко. В профила си в мрежата е качил своите две БМВ-та. Те са от седма серия, с най-модерно оборудване. Цената им е поне 50 бона. А базов модел на по-новото БМВ модел 750LD, с което от февруари се перчи, е 200 хил. лева.
Под хвалбите на Венко може да се види и приятелски лайк на съпругата на украинския му благодетел.
На 18 декември Владетелят на баварците е публикувал снимка в профила си, с надпис citizenofbmw m town. Така на всеослушание обявява, че е част от „приказния град на БМВ“.
„Добре дошли в града на мечтите за феновете на автомобилите с висока производителност и любителите на автомобилите като цяло. M Town е създаден специално за автомобилите BMW M и ежедневието на истинските ентусиасти. Станете част от M Town и изживейте фантастичните истории, които могат да бъдат написани само тук. Готов ли си? „ такава е презентацията за тези, които получат достъп до citizenofbmw m town.
Явно Венко не търпи тези, които му завиждат на лекия живот. В профила си той вероятно се заканва на някой от тях: „Ти си знаеш!“, пускайки снимка на на Дон Корлеоне от „Кръстникът” с текст: За неблагодарни хора не съжалявам!”. До нея има и…револвер с насочено дуло.
„Кво ми навираш твоя Венко, ма, ами сега, когато му насочат в очите лампата и почнат да го питат откъде са му парите за двете му беемвета, какви ще ги мънка, а? Айде, слагай масата, стига си въздишала по тва баварче!”, затварят устата на недоволните си жени награбените от тях съпрузи.

Публикувана на
18 Април 2021 година