Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои зодии могат да заблудят даже детекторът на лъжата

Видяна: 20800 пъти

За някои хора изкривяването на истината не е трудно. Измислените детайли просто излизат от устата, като съвършено хармонична симфония. И въпреки че всички сме достатъчно съзнателни, за да разберем степента на нашата искреност, понякога по този въпрос прибягваме до астрологията.

Близнаците са разказвачите на истории.
Близнаците няма как да не разкрасят историите си с измислени факти. Разбира се, те са били на музикален концерт на открито през 90-те. Но тази история ще бъде много по-интересна, ако добавят тук пълнолунието или кажат, че певецът е посочил пръст към тях, докато изпълнява романтична песен. Искате ли да украсите историята си? Близнаците имат отлични редакторски умения. И тъй като те постоянно се сменят от една идея към друга, тези малки и бързи птици могат да изпеят лъжите си с уникална скорост. Дълбоко в себе си любопитните Близнаци просто искат хората да ги намират за толкова интересни, колкото и света около тях. Но вместо да се изгубят в своите лъжи, те трябва да разберат, че е по-безопасно винаги да се придържат към истината.
Скорпионът е защитникът.
Тъй като сезонът на Скорпиона се пада през късната есен, представителите на този знак олицетворяват мистерията, силата и близостта на тъмната нощ. Това са талантливи хора, които умеят да различават лъжите и лесно разкриват тайни (те вероятно вече знаят паролата за вашия телефон). И тъй като са свръхчувствителни към поведението на измамниците, Скорпионите избягват да повтарят тези грешки, когато лъжат себе си. Скорпионът е като алигатор, плъзгащ се през блатата, само очите му надничат изпод водата. Той непрекъснато сканира околността си в търсене на заплахи, криейки всичките си слабости под вода. Вместо да ви признае, че е напуснал града поради тежка раздяла, Скорпионът ще каже, че просто е искал да „смени сцената“. За Скорпиона лъжата в името на самозащитата винаги е оправдана.
Везните са хармонизатор.
Човекът, когото срещате (един от вашата армия от фенове) ви кани да видите неговата впечатляваща колекция от записи. И докато отпивате чаша вино, той изведнъж пуска една от най-малко любимите ви песни. Това е моментът, в който любезните Везни започват своята блестяща реч - сладка лъжа, която не бива да разваля момента: „Страхотна песен!“. Представителите на този знак жадуват за хармония. И ако е необходимо, те ще проправят пътя си за балансиране с помощта на лъжи. Очаровани от естетическа красота (пастелни божури и спалня, залята със златна светлина), Везните са податливи на външната красота. Те лъжат, за да избегнат конфликт и да изградят контакти.
Actualno.com

Публикувана на
18 Април 2021 година