Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

На Софка хич не й пука

Видяна: 15433 пъти

Софи Маринова шашна с клипче в инстаграм, на което извива глас на купон. Пременена в елегантна черна рокля, танцува и пее насред поклащаща се в ритъм тълпа. Видно е, че тържеството е в затворено помещение, а от неин поздрав се разбира, че май става дума за рожден ден.
„Нямаше ли локдаун за такива събития?”, попита фен, но не получи какъвто и да е отговор. Темата дори не бе подхваната. Не се коментира и очевидното неспазване на дистанция. А и как би могло, предвид навалицата на дансинга? Хитовата изпълнителка се раздава на сцената, както винаги. Този път мотивацията й вероятно е подхранена и от дългото стоене вкъщи. Само до преди дни, бе под карантина и пя два поредни понеделника от дома си за шоуто „Като две капки вода”, в което е сред участниците.
Карантината й явно е свършила, предполагат почитатели, след като видяха клипчето на Софи в инстаграм. Все пак не се знае кога е снимано, т.е. кога е пяла на пищното тържество.
Източник на „Уикенд” издаде, че изобщо не си е спазвала карантината и почти всяка вечер е излизала от дома си. Поне два пъти се изявявала и на частни партита, докато би следвало да е закотвена в дома си. „Вечер след 21 часа кой ще те проверява, бе?! Хич не ми пука!”, казала нагло Софи на своя колежка, която я попитала не се ли притеснява, че ще я разкрият.

Публикувана на
18 Април 2021 година