Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Меган се сдоби с прякор

Видяна: 10126 пъти

Напоследък около кралското семейство се зашумя много. Разговорите започнаха най-вече около херцозите на Съсекс и тяхното отказване от кралските задължения.

Фокусът остава върху тях дори и сега, след смъртта на 99-годишния съпруг на кралица Елизабет II - принц Филип. Някои дори решиха да спекулират, че интервюто, пълно с обвинения към роялите на Меган Маркъл и принц Хари, е спомогнало за влошаването на състоянието му.
В крайна сметка факт е, че дори и седмици след даденото интервю, медии и хора от цял свят все още коментират казаното от двамата избягали в САЩ влюбени и скандалните им разкрития. Хората, които обаче не вярват на Маркъл й дадоха кошмарен нов прякор, който вече се използва от почти цяла Великобритания. Херцогинята с право е възмутена и не си намира място.
Обсъждането на скандалното интервю пред Опра Уинфри не спира и за минута. Тежки и доста откровени подробности биват обсъждани от експерти и общественици, които както вече казахме се разделят на два лагера - противници и поддръжници на Хари и Меган.
Не е тайна, че пръв остро войната поде известният телевизионен водещ Пиърс Морган. Той често критикува Съсексови още, докато бяха част от кралското семейство. Той плати с кариерата си именно след това интервю на двамата влюбени.
Пиърс нарече в ефир Меган Маркъл "Принцеса Пинокио" и сега това е прякорът, с който бившата актриса е известна не само в цяла Великобритания, но и в цял свят. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
18 Април 2021 година