Новина от категория България
Архив на публикациите

„Няма да му духам на Слави, пардон, да му пея!”

Видяна: 26400 пъти

“Няма да му духам на Слави, пардон, да му пея". Така депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов отговори на въпрос на Илиана Беновска, ако Слави Трифонов стане премиер, дали ще му пее всяка вечер "Нема такава държава".
Ще му пусна песента да си я чуе, защото той с песните си, народнякът, бедният човек, пя за бедния български народ, деморализира обществото, властта и влезе във властта. Някъде България трябва да приключи инженерството, политическото инженерство, защото понякога продуктите няма да са много добри и не са. Трябва да спрат тези тайни срещи”, каза избраният от Пловдив депутат.
“Ако след соросоидите Вашето министерство на културата го превземат тези, които са автори на “Нема такава държава” и сега се казват “Има такъв народ”? Тошко Африкански напише книга?”, попита Беновска. “Да им е халал! Ще посадят палми, ще скачат по палмите. Какво друго очаквате да стане?", посочи той.
Беновска припомни, че Рашидов е бил един път на интервю при Слави преди 20 години. “Защо той сега бяга от публичното говорене? Това страх ли е?” попита водещата, а Вежди разкри, че един холандец му е пиар и му подсказва, че когато много хора говорят, е хубаво един да помълчи: “Аз му желая здраве. В момента е болно момчето и в никакъв случай не съм зъл човек, но не е цирк парламентът”.
“Да им е честита песента, поздравления! Те са вече управляващите! Те са депутатите. Той ги наричаше педерасти, дано не се припознаят. Тъпо е. Ирония на съдбата”, заключи скулпторът.

Публикувана на
17 Април 2021 година