Новина от категория България
Архив на публикациите

Тошко проговори и срина Слави

Видяна: 22631 пъти

Липсват ни само комиците от "Шоуто на Слави", но идват президентски избори. Може да издигнем Рачков като президент. Това заяви в ефира на Нова телевизия политическият пиар Нидал Алгафари.
"Мисля, че парламентът няма да се задържи дълго, няма как тези личности да се разберат", смята той.
Според него политиката е шоу в последно време: "Говорят за нея навсякъде, предават я по медиите, пишат я по медиите, имаме участници. Това си е шоу", заключи той.
"Суверенът показа, че искат шоу. Избра си тези хора, за да си ги гледа. Основният шоумен също ще се появи скоро", каза Алгафари, говорейки за Слави Трифонов.
"Мълчанието е злато, но не може вечно да го правят. За мое голямо съжаление Тошко Йорданов проговори. Надявах се да продължи да мълчи. От начина по който говори цялата партия много олекна и вече не мога да ги възприема като политици, а като шоумени, които ще играят от трибуната на Народното събрание", каза експертът.
На въпрос дали Слави Трифонов е възможен премиер, Алгафари иронично отвърна, че това би било просто прекрасно. Според него тези хора в парламента просто трябва да свикат Велико народно събрание и да се направи това, което желае суверенът.

Публикувана на
17 Април 2021 година