Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Хекимян ходи насам-натам с красив левент

Видяна: 20920 пъти

Шефът на новините в Би Ти Ви Антон Хекимян все по-често може да бъде забелязан в компанията на красивия модел Тунджай Мустафа с прякор Туни, научи HotArena. Непрекъснато пътуват заедно в страната и чужбина. Дружбата им не е тайна.
188-сантиметровият левент е модел на агенция „Визаж” и е натрупал доста изяви на модния подиум. Той често участва в ревюта и се снима в реклами у нас и по света. Според една от версиите, двамата се запознали във фитнес залата, а според другата – в някакъв сайт, преди около 2 години. Неотдавна папараци заснеха ги да зареждат с гориво автомобила на арменеца на столична бензиностанция и да се отправят на поредната си кратка вълнуваща ваканция, писа Уикенд.
Именно с Туни журналистът е прекарал лятната си отпуска през миналата година, която премина в съседна Гърция. Там посетили някои от най-красивите средиземноморски плажове, както и прочутия остров Кефалония. В профилите им в социалните мрежи не липсват снимки от феноменалните места, на които обаче кой знае защо винаги позират поотделно, на едни и същи дати, на едно и също място. През 2018 г. пък са празнували рождения ден на журналиста в Атина. Имат една и съща любима дестинация – Родопите. Те обиколили тази местност десетки пъти и нямало кътче, където да не са стъпвали. Лятото обичали да плуват във водите на Арда, където Туни ловял риба.

Публикувана на
17 Април 2021 година