Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Галка от „Каризма” троши кантара

Видяна: 10553 пъти

Галка от „Каризма” минава на спешна диета с надежда да отслабне до лятото. Певицата, която някога бе стройна и крехка, е успяла да удари 70 килограма тази зима.
Независимо, че признава колко много е напълняла напоследък, не прави никакви опити да прикрива излишните си килограми с подходящи за фигурата й тоалети. Напоследък си умира да се снима по бельо, по бюстие или във впити клинчета и да публикува снимките в социалните мрежи. Чест й прави, че не обработва кадрите с фотошоп, за да заблуждава хората, че е слаба, а директно говори за проблема с килограмите и за опитите си да го реши.
След няколко месеца в София е тръгнала за родния си град Ямбол. Там се отдала на готвене и похапване заедно с родителите си и съседките, които редовно я черпели с домашни сладкиши. Кантарът показва цифри, които никога преди не е достигал – за сравнително дребния ръст на звездата (около 162 см) теглото от 70 килограма минава в графа „Наднормено” и е добре да се свали. Проблемът е, че на своите 42 години тя вече не се радва на много добър метаболизъм. /хотарена

Публикувана на
17 Април 2021 година