Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво предвиждат звездите за следващите седем дни

Видяна: 14640 пъти

Овен 21 март – 20 април
На 17-и внимавайте в приказките и пожеланията. Не обещавайте нещо, което не можете да изпълните. 18-и стопля отношения, намират се лекарства и лечебни думи. Отнесете се с разбиране към проблемите и грешките на близките и децата. 19-и е ден на гениални прозрения за бъдещите инициативи. Добре е за преместване. Важното свършете по най-бързия начин, Вечерта Слънцето ще напусне знака на Овена и една протекция ще си отиде от живота ви. 20-и идва с нови източници на енергия и печалби. Заемете се с благоустройството на дома. На 21-и подпишете нов договор и заемете по изгодна позиция. Един от най-силните ви дни. Разгърнете потенциала си, не се отказвайте от направените предложения. На 22-и постигате нещо, което не се дава всеки ден. Всеки жест е от значение и ще ви се върне. Правете това, за което някой отдавна ви моли. Изпълнете точно поетите ангажименти. 23-и идва с експлозия в чувствата. До обед продължете с жестовете към тези, които се нуждаят. Но за следобед планирайте грижа само за себе си, за личните си амбиции и външния си вид. Посетете център за релакс, променете прическа и визия.
Телец 21 април – 20 май
На 17-и клюката върши мръсната си работа. Не коментирайте чуждите тайни, за да си нямате неприятности със своите. Пазете квитанции и бележки, ще ви потрябват. На 18-и сте на прага на генерални промени в начина ви на работа и личен живот. От понеделник е вероятно да тръгнете по нов път. За вас 19-и натежава от събития. Животът на родените до 1 май ще претърпи за часове или за няколко дни генерални промени. Ще направите важен ход, ще срещнете хора, които дълго ще останат в живота ви и ще получите предложение за работа, която може да се окаже оцеляваща и доходна в тези трудни времена. На 20-и до обед са вероятни удари и неприятности, които ще объркат програмата ви. Родените до 1 май са в неблагоприятна позиция. На 21-и спазвайте правилата. Може да се вкарате в рискова инициатива и да загубите пари, здраве и време. На 22-и Луна и Юпитер сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Очертават се проблеми със закона, с колектива, в който работите и с близките. Започнете 23-и с жестове към околните, независимо, че ви се иска да поставите някого на място.
Близнаци 21 май – 21 юни
На 17-и родените около 10-и юни правят рисков ход, който може да им донесе както ползи, така и негативни обрати във връзките и работата. Внимавайте какво споделяте и обсъждате. 18-и е ден на извинения, на увъртане и желание да се измъкнеш от ситуацията с по-малко загуби. Може да ви стоварят чужда вина, но и вие няма да се поколебаете да обвините конкуренцията за своите грешки. На 19-и до обед е добре за събрания на колеги и единомишленици. Следобед не започвайте нищо важно. До обед на 20-и следете знаците, не се впускайте в съмнителни начинания, а и уговорените срещи ще се отлагат или протичат против уговореното. 21-и е един от силните ви и успешни дни за месеца. Ще постигнете максималното в средата, в която се намирате. Енергията ви търси поле за изява. Действайте максимално активно до обед на 22-и. Постарайте се да свършите важната работа, а за следобед планирайте участие в благотворителни и спонсорски инициативи. 23-и е ден на важни трансформации. Марс напуска Близнаците, а това е знак, че трябва да замените агресивния подход с нещо по-дипломатично, ако искате да успеете.
Рак 22 юни – 21 юли
На 17-и пазете свои и чужди тайни. Този ден сбъдва горещите ни молитви, но трябва да сме много внимателни, за да не навредим на някой друг, търсейки полза за себе си. На 18-и помислете как може да привлечете съюзници, да се сдобрите с роднините и да приключите с имотните делби. От 19-и ще ви олекне. Слънцето и Меркурий навлизат в Телец и вече няма да ви гледат в негативни аспекти. Ще намерите нова работа, ще се окопаете на стабилни позиции и доходите ви ще нараснат. 20-и започва с конфликт и неприятност, но до обед ще овладеете ситуацията и ще намерите път за разрешение на всеки проблем. 21-и е успешен и активен ден, в който намирате начин за излизане от кризата. Добре е да се сключват нови договори, да се водят преговори, да се участва в търгове и конкурси и във всеки момент да се търси по-добро място за развитие в личен и бизнес план. На 22-и до обед свършете важната и амбициозна работа и си гонете интереса. На 23-и Марс навлиза в знака на Рака, където ще остане до 11 юни. Това ще бъдат дни на повишена агресивност от ваша страна и на нетърпимост към другите.
Лъв 22 юли – 22 август
На 17-и действате объркано. Не коментирайте излишно връзките и отношенията си с околните. Конкуренцията ще се възползва от всеки гаф. 18-и е ден на феникса. Възобновете стари връзки, стопете дистанциите. Ден на взаимни извинения. 19-и е ден на генерални промени в живота на родените до 1 август. Напрежението при вас ще нараства и до края на седмицата много връзки и ситуации ще се променят и може да излязат извън вашия контрол. На 20-и до обед сведете рисковете до минимум. Както и да постъпите ще направите грешка и ще бъдете ощетени. Очертават се и инциденти. Останете където сте и не водете битки за каквото и да било. На 21-и е време е да преборите комплексите и страховете. Тези, които се опитват да ви сплашат също се движат в стресова ситуация. Време е за признания. Нищо важно не задържайте в себе си. 22-и е ден на битки със закона и с пряката ви конкуренция. Подпишете договорите, които ще ви осигуряват стабилност в бъдеще, платете данъци и такси и не оставайте длъжни никому. Тази вечер не изневерявайте, ще ви спретнат компромат. На 23-и не правете рискови вложения.
Дева 23 август – 22 септември
На 17-и родените в третата декада влизат в излишни разправии и сами си вгорчават живота. Не е време за споделяне и признания. Не коментирайте и чуждия избор. На 18-и е опасно да се лъже. До обед не проявявайте излишна активност, а следобед опитайте да привлечете тези, които по някакъв начин сте дистанцирали. Уреденото на 19-и ще донесе победи на 23-и. Има особена връзка в събитията от тези два дни. За родените до 1 септември съдбата ще прояви голяма благосклонност, ще им помогне да намерят нова работа и ресурси за бъдещите инициативи. 20-и ви осигурява възможност да се устроите на нова база, да намерите по-добра и доходна работа и да се преместите на по-добро място за живеене. На 21-и е важно да градиш и надграждаш, а не да рушиш създаденото с мъка. До вечерта енергийният ви потенциал нараства и помага да се справите и с най-тежките задачи. На 22-и до обед работете за своите нужди и амбиции, а следобед за тези на близките и децата. На 23-и съдбата работи във ваш интерес. Очертават се разговори и срещи с перспектива за бъдещето. Чакайте изгодно делово предложение.
Везни 23 септември – 22 октомври
Пожеланията на 17-и ще се сбъднат. Добре да започвате само такива начинания, които ще приключите до вечерта. На 18-и е важно да се подкрепяме взаимно, да си признаем греховете и да се обединим в името на общите интереси и амбиции. Очертават се стресиращи обрати във връзките, особено за родените в първите и последни дни на зодията. На 19-и енергията се преразпределя с полза за вас. Слънце и Меркурий вече ще ви облъчват в хармонични аспекти. Постепенно ще се разрешат проблемите, които днес ви измъчват и вкарват в преразход на сили и средства. 20-и е благоприятен за преместване, за работа със земята и за покупка на инвентар. Контролирайте чувствата. На 21-и може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Подпишете нови договори. На 22-и до обед работете повече за себе си и за дома, а следобед за другите. Случващото се ще осмисли и вкара в ред голяма част от личните ви връзки. На 23-и вашата управляваща планета Венера е в съвпад с Уран, а този аспект ще ви насочи към нестандартни връзки. Очертават се мълниеносни срещи с любовта, от която някой вече се отказал.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Срещите на 17-и са изпитание за чувствата и физическия ви потенциал. На този ден проблемите ще са за тези, които говорят едно, мислят друго, а правят трето. На 18-и ще постигнете примирие с близки и колеги и може да получите повишение. Не се страхувайте да почукате на вратата на евентуални спонсори. На 19-и навлизащият Марс в Рак ще активизира личния ви потенциал, а навлизащите Слънце и Меркурий в Телец ще сблъскат интересите ви с тези на силни противници. Очертава се опасна компроматна игра. От 20-и до 22-и в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. До обед ще има ситуации, които ще ви извадят от равновесие и може да променят избора ви. Старайте се да не взимате прибързани решения. На 21-и младите и старите трудно се спогаждат и още по-трудно работят заедно. Очертават се битки на поколенията. За родените в третата декада 22-и ще започне натоварено и конфликтно, както у дома, така и на работното място. До обед на 23-и кандидатствайте по спонсорски програми, уредете стипендии, данъци и плащания и помогнете с каквото можете на някой, който ви моли за подкрепа.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
На 17-и Луна и Нептун са в конфликт със Слънцето на родените след 10 декември. Внимавайте какво си пожелавате или избирате за друг. На 18-и посетете близки и приятели, подновете отношения, планирайте съвместни инициативи. Препоръчват се пътувания и преговори без посредници. На 19-и се включват енергии на фино ниво. Ще спечелят хората с дар слово и лично обаяние. Може да намерите спонсор за проектите си. До обед на 20-и контролирайте играта на чувствата и не бързайте да приемате първото предложение. С напредването на деня ще получите много по-изгодни предложения и ще се свържете с партньори от по-високо ниво. 21-и е един от най-силните ви и пробивни дни за месеца. Гонете си целите, кандидатствайте за субсидии и се рекламирайте по всички възможни начини. Действайте без протакане. До обед на 22-и работете амбицирано в посока на личния си интерес, но за следобед планирайте благотворителни жестове. Посетете приятели в нужда и изпълнете молбите на тези, които обичате и цените. На 23-и всеки жест е от значение. На път сте да срещнете своето очарователно изкушение.
Козирог 22 декември – 20 януари
17-и е ден за разместване, преместване и работа със земята. На 18-и стопете дистанциите, направете това, което близките ви отдавна искат и мечтаят и по всички възможни начини се опитайте да привлечете тези, които обичате и цените. На 19-и сутринта не обсъждайте имотни и наследствени дела и делби. Старайте се да обединявате силите и ресурсите на рода, а не да влизате в конфликти. На 20-и до обед не се намесвайте в работата и в живота на другите, за да не провокирате намеси в своя. На 21-и се събужда енергията Кундалини във всеки от нас. Ще почувствате прилив на сили и може да осъществите полезни връзки. На 22-и е важно да стопите дистанициите и да отворите заключени сърца и души. Постарайте се повече в личните връзки. Преговаряйте с работодатели и колеги, подпишете нови договори и се опитайте да омиротворите обстановката у дома. На 23-и и 24-и Луната от Дева и четирите планети в Телец ще образуват перфектни аспекти с Плутон от вашия знак. Работата ви ще се стабилизира и ще потръгне, доходите ви ще нарастват и на фона на кризата ще направите своя професионален пробив.
Водолей 21 януари – 19 февруари
На 17-и сте в стабилизираща юридическа позиция. Преговаряйте с евентуални спонсори, споразумейте се за цени на стоки, услуги и доставки. 18-и е ден на помирение, на преговори с роднини и близки и уточняване на спорните имотни въпроси. Побързайте с деловите разговори на всички нива. На 19-и родените в първата декада може да изпаднат от една класация и да загубят позиции в работата и в бизнеса. Четири планети от Телец ви облъчват с агресивни импулси. От 20-и и Луната от Лъв ще се включи в конфликтните ви аспекти с планетите от Телец. Плановете ви за пътувания се променят. Влизате в преразход на сили и средства. Здравето е нестабилно. Смирете апетитите и в любовта. На 21-и и за родените във втората декада няма да има мир и спокойствие. Не се опитвайте да избягате от задълженията си, но това не значи да поемате цялата тежест на професионалните и семейни дела. На 22-и до обед почти не виждате светлина в тунела, но от обед в живота ви може да се появи неочаквано покровителство. На 23-и родените в първата декада навлизат в период на любовни авантюри, които може да ги оженят или разведат.
Риби 20 февруари – 20 март
На 17-и родените в третата декада са в рискова позиция. Лесно пламвате за дреболии и може да развалите стара връзка. Дозирайте приказките. 18-и е ден на благата дума, която ще отвори заключени врати. Намерете повод, обадете се на тези които ви липсват и се постарайте да изгладите отношенията с близки и приятели. Подновете контакти с партньори от миналото на 19-и. Гответе се за старт на съвместни дейности. Следобед не започвайте нови връзки и не си определяйте първа среща. На 20-и здраво хващате кормилото и карате в желаната от вас посока. Ако вече се усещате силни насочете водените преговори в изгодна за вас посока и до утре подпишете желаните договори. 21-и е един от силните ви дни, в който с лекота получавате нещо, към което отдавна се стремите. На 22-и действайте активно и амбициозно до обед, след това помогнете на близък и колега да разреши проблемите си. До утре на обед направете поне един жест и посетете близки изпаднали в криза. На 23-и мнението ви ще е противопоставено на околните, Трудно ще получите обещаната подкрепа и съдействие. Сменете прическа и визия.

Публикувана на
17 Април 2021 година