Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Крадец се оплаква, че е изнасилен от две овчарки

Видяна: 58440 пъти

Млад обирджия заведе иск за 850 хил. долара след като бил изнасилен от кучетата на жертвата си при обир. Той твърди, че неочаквано самият той е станал жертва на силна психическа и физическа травма, съобщи bg-voice.
23-годишният Джонас Карлстън се е опитал да нахлуе в резиденция Батон Руж на 26 февруари, минавайки през къщичката на кучетата, които били собственост на жената, обитаваща имота.
За негово съжаление той се заклещил във вратичката на къщичката на животните. Според версията, която Джонас разказал в съда двете немски овчарки се възползвали от неговия страх, за да разкъсат панталона му със зъби и да го изнасилят многократно, редувайки се.
Г-н Карлстън твърди, че изнасилването е продължило повече от час и половина без прекъсване преди да се обади на полицията. След това пък още 45 минути преди пристигането на органите на реда. Неговият адвокат г-жа Анна Шеридан се аргументира, че нейният клиент е получил сериозна травма от случилото се и собственикът на имота 93-годишната вдовица Телма Матюс е отговорна за поведението на кучетата й.
„Законът е ясен – кучетата-пазачи имат право да използват сила, за да спрат нарушителя. Но да изнасилиш човек и то с часове със сигурност не е използване на разумна сила“, допълва адвокатът. /лура

Публикувана на
17 Април 2021 година