Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

7 ужасни причини да правиш секс с грешния мъж

Видяна: 47600 пъти

Твърде малко вероятно да не сте правили секс с неподходящи за вас хора и такива, които не си заслужава да ви имат. Почти е сигурно, че вие или някоя от приятелките ви си скубете косите заради пишман любовчиите, с които сте си лягали. Ето какво кара жените да загърбят сексуалния си нюх и достойнство:

Опит за връзка
Може между вас да има искри и това да ви кара да се чувствате специални, но ако знаете, че той не търси нищо сериозно, спрете с опитите да го „превъзпитате”. Не си мислете, че спането с него ще промени решението му. Най-много да си причините сърдечна болка.
По принуда
Това е една от най-грешните причини да правите секс. Ако не ви се прави, не си го причинявайте. И изтласкайте от съзнанието си убеждението, че ще спре да ви звъни, ако невинаги му давате достъп до тялото си.
Несигурност
Много жени спят с мъже само защото искат да се чувстват красиви, ценени и желани. Ако имате нужда от напомняне за собствената си стойност, не си мислете, че безсмисленият секс ще ви даде всичко, което търсите. Вместо това ще ви накара да се усещате по-зле. Празнините, които запълвате, докато някой е вътре във вас, ви разболяват в момента, в който търкалянето в чаршафите свърши. В крайна сметка, бъркотията у вас става още по-осезаема.
Виновен е алкохолът
Навън сте с компания, пийнали сте повече и мъжът от съседното сепаре ви изглежда като бог. Позволявате му да ви почерпи няколко напитки, после хващате такси и се озовавате в леглото му. На сутринта изпитвате тотално съжаление от небрежния секс от предната вечер.
Разсейване от реалността
Понякога жените правят секс, пък и мъжете, за който не са особено убедени, че искат да им се случи, защото не искат да се изправят пред проблемите си. Не че сексът с неподходящи хора винаги е ужасен, но рядко е грандиозен.
Преодоляване на някого
Отхвърлянето боли, всички знаем това. В най-продънените ни моменти, когато се чувстваме непривлекателни и неприятни, искате да се усетите желана. И откривате това у някого, който ви иска само за един кратък миг.
Защото е секси
Въпреки че може да не е лоша причина, понякога просто искате да сложите още един скалп върху любовния си колан. Няма нищо лошо някой, от когото сте привлечени, да изпитва влечение и към вас. Така де, защо да пропускате тази възможност? За съжаление, има моменти, когато сексапилният непознат не е най-добрият в леглото.флагман

Публикувана на
14 Април 2021 година