Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво показва датата ви на раждане

Видяна: 24880 пъти

Рождената дата е определена магия от числа, която може да разкаже много за всеки от нас. И характерът, и професионалните качества, и семейното положение на човек пряко зависят от това в кой ден е роден. Парадоксално ли е? Според нумерологията не е така. Това не е гадаене или мистика.
Хората, родени на 1-ви, 10-и, 19-и и 28-и са под влиянието на Слънцето
Тези хора са практични, целенасочени, имат големи планове за бъдещето и за живота като цяло. Те са създадени за успех, винаги мислят за нещо ново и чувстват, че са дошли на този свят с голяма мисия. Трудно им е да работят подчинени, обичат да бъдат в центъра на вниманието. Те стават добри оратори, лидери, имат добри организационни умения. Те имат здрави амбиции и добър защитен механизъм, готови са да се защитят или дори да преминат в офанзива при първото щракване.
Но в същото време те са много сантиментални. Въпреки лидерските си качества, те се нуждаят от одобрение и потвърждение, че са на прав път, тогава техният потенциал става наистина неограничен. Имат силна харизма и са популярни сред противоположния пол.
Хората, родени на 2-и, 11-и, 20-и и 29-и се управляват от Луната
За тях партньорството е много важно, тъй като по своята същност те са миротворци. Те са меки, лековерни, чувствителни и творчески хора. По своята същност са нежни, бавни, емоционални, романтични. Родените на тези дати са добри събеседници, винаги ще изслушат, ще помогнат със съвет. Имат вродена предразположеност към психологията, умеят добре да усещат настроението на другите хора.
Те знаят как хармонично да се впишат в екип или с конкретен човек. Но за съжаление им е трудно да реализират идеите си без външна помощ. Липсват им лидерски качества, за да вземат самостоятелно и бързо решение. Психоемоционалното състояние на тези хора е пряко свързано с физическия им план, така че те се насърчават да спортуват. Между другото, някои неща за тези хора може да не се получат от първия опит и това е нормално, с изключение на тези, които са родени на 11-и. За хората, които се управляват от Луната, са важни отношенията с майката.
Хората, родени на 3-и, 12-и, 21-и и 30-и се управляват от Юпитер
Тези хора са най-добрите учители, знанията им са на много високо ниво. Те имат огромни интелектуални способности и научен начин на мислене, който им позволява да проникнат в същността на много неща и да ги разберат. Имат предразположение към изучаването на различни науки, предават лесно и щастливо знанията си и през целия си живот. Взискателни са не само към другите, но и към себе си. Обичат дисциплината и реда. Те са отворени, щедри и духовни хора. Подобно на тези под влияние на Слънцето, имат трудност да работят като подчинени. Възможно е да критикуват други хора.
Хората, родени на 4-и, 13-и, 22-и и 31-и се управляват от Раху
Тези хора винаги знаят какво да кажат на някого и какво не. Имат добра интуиция, но ако не я слушат, тогава всичко, което им е лесно, става трудно. Раху засяга психическия компонент на човека, тоест как мисли. За тях е важна материалната среда. Освен това Раху дава на хората, родени под негово управление, извънредна наблюдателност. Те са в състояние да постигнат добри материални резултати много бързо, тези хора са революционери. Родените на тези дати са тук, за да си проправят пътя, да разбият стереотипите и да изградят нещо ново. Не търсят лесни начини и са свикнали да се „бият“, затова често не са склонни да слушат съвети, а правят всичко по свой начин. Вътрешно са много уязвими, сантиментални и чувствителни и имат много креативност.
Хората, родени на 5-и, 14-и и 23-и се управляват от Меркурий
Те се наслаждават на движението, харесва им, когато има много задачи и планове. Тези хора са много активни, но не са много предпазливи. Любопитни, многостранни, лесно учат, имат голям потенциал за предприемачество. Разбират добре психологията на общуване с различни хора, дипломатични са, готови на компромис. Не посвещават целия си живот на една кауза. За тях е трудно да седят на едно място и да извършват едни и същи действия дълго време – имат нужда да променят средата. Имат много приятели и полезни контакти. Те могат и трябва да се занимават с предприемаческа дейност, идеални са за търговци, могат да продават всичко. Имат добро чувство за хумор. Но животът им е като влакче в увеселителен парк. В един момент може да разполагат с голямо богатство и в следващия момент могат да стигнат дъното. Много е важно хората, управлявани от Меркурий, да следят какво и на кого казват.
Хората, родени на 6-и, 15-и и 24-и се управляват от Венера
Възприемат този свят чрез сетивата, имат специална мека енергия. Те са привлекателни в общуването, естети, които обожават красотата, уюта, комфорта. Те са креативни и талантливи и обичат да украсяват всичко. Обличат се приятно и с вкус, привличат вниманието със своя сексапил. Фокусирани са върху материалното благосъстояние и връзките, семейството, имат много приятели. За тях е много важно да бъдат търсени. Имат силна интуиция.
Хората, родени на 7-и, 16-и и 25-и се управляват от Кету
Цял живот те се стремят към независимост. Имат необикновено мислене и идеи. За тях е безполезно да доказват и обясняват нещо, пак ще го правят по свой начин. Обичат уединението и пътуванията, не са безразлични към природата. Те не класифицират хората на добри и лоши, богати и бедни. Способни са да възприемат духовната страна на живота. Те са мечтатели, имат богато въображение и известна откъснатост от заобикалящия ни свят. Независими, свободолюбиви, но и склонни към самота. За тях е много благоприятно да се занимават с духовни практики, йога.
Хората, родени на 8-и, 17-и и 26-и са под управлението на Сатурн
Те са много добри в детайлите, много добри лидери и бизнесмени, и могат лесно да управляват големи предприятия. След 35-ата година се препоръчва да бъдат по-прощаващи към близките си. Тези хора са търпеливи, но и революционери по сърце. Често се сблъскват с неразбирането на другите. Голямото им сърце е един вид компенсация за техния революционен манталитет, така че те са склонни към благотворителност.
Не им е лесно да поискат помощ от другите и най-често правят всичко сами. От детството им е присъща сериозността, по-късно това качество се превръща в отговорност. Те са целенасочени и решителни хора. Ако не се поддадат на мързел, те постигат висока социална реализация и материален успех.
Хората, родени на 9-и, 18-и и 27-и са управлявани от Марс
Тези хора имат много голяма вътрешна сила, родени за лидери. Никога няма да се обидят, имат силна психика и ум, имат състезателен дух, така че обичат да спорят и защитават своята гледна точка. Често се занимават със спорт. Имат добре развит защитен механизъм, така че могат да бъдат и агресивни.
Имат вродено чувство за справедливост и често личният им живот наподобява военни действия. Те са в състояние да защитят другите и са дошли на този свят за победа и успех. Покровителстват всички, които се нуждаят. Те са в състояние да постигнат замислената цел, да постигнат резултати, дори и да им се противопостави целият свят. Това са хора, които обичат трудностите. Пълни са с ентусиазъм, вдъхновение и винаги бързат да постигнат целите си. Те не толерират намеса в работата им и мразят критиките.
Разбира се, от гледна точка на нумерологията, цифрите говорят много, но не бива да разчитате напълно на тях. Въоръжени със знанието за числата, е по-лесно да живеем, но не трябва да забравяме, че на първо място ние самите сме арбитри на собствената си съдба. /днесбг

Публикувана на
13 Април 2021 година