Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои двойки стават за хармонична връзка

Видяна: 18239 пъти

Възможността за женитба ни кара да се гадаем с кого ще се вплете съдбата ни. Астрологията ни помага да анализираме задълбочено нивата си на съвместимост с другите.
1. Овен - Стрелец или Водолей
Стрелците споделят мечтата ви за независим и безгрижен начин на живот без никакви обвързвания, а само забавление. От друга страна, Водолеите са най-добрите за вас, тъй като те ценят независимостта.
2. Телец - Рак или Скорпион
Раците са лоялни, чувствителни и предпочитат партньорът им да се отдаде изцяло. Скорпионите показват закрила над партньора си, която Телците ще оценят.
3. Близнаци - Водолей или Стрелец
Водолеите обичат да изпробват нови преживявания с помощта на своята креативност. Стрелците са хора със свободен дух, които ценят социалния живот.
4. Рак - Лъв или Телец
Лъвът и Телецът са идеалните партньори, които да ви балансират. Лъвовете ще ви предпазят от всички препятствия, а Телците ще ви помогнат да преодолеете мрачните си мисли.
5. Лъв - Риби или Везни
Рибите са склонни да ценят връзките и да излъчват много сигурна атмосфера, която е достатъчно утешителна. Везните балансират вашата ослепителна и изходяща личност с много по-спокоен и зрял поглед.
6. Дева - Телец или Козирог
Телците ще ви обещаят щастие и ангажираност за цял живот, а вие споделяте същите ценности и идеологии като Козирога, което прави двамата силно съвместими.
7. Везни - Телец или Овен
Вие сте много очарователни и справедливи, но понякога се сблъсквате с проблеми заради решителността си. Телците ще оценят присъствието ви в живота им. Овенът ще бъде на разположение, за да ви постави на място.
8. Скорпион - Риби или Дева
Рибите са внимателни, аналитични и лесно могат да схванат емоциите ви с духовната си личност. Девата обича играта за търсене на съкровища във всичко, което ви харесва.
9. Стрелец - Стрелец или Водолей
Търсите човек, който няма да ви спре, когато тръгнете към предстоящо приключение или пътуване. Това е Стрелец, защото никой няма да цени свободата и спонтанността повече от вас. Водолеите също знаят значението на свободата и независимостта.
10. Козирог - Рак или Телец
Раците споделят подобна на вас цел по отношение на семейството и брака, а Телците ви осигуряват морална подкрепа.
11. Водолей - Водолей или Близнаци
Най-добре се вписвате с друг Водолей. Близнаците също са перфектни партньори, защото и двамата ще бъдете най-добрите приятели.
12. Риби - Скорпион или Овен
Скорпионите ви разбират много добре и знаят всичките ви настроения. Овенът, от друга страна, може да разкрие най-доброто от вас, като ви помага да бъдете по-свободни и щастливи като тях. /флагман

Публикувана на
13 Април 2021 година