Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Изпреварилата здравния министър с преференции нова депутатка със съпруг в испански затвор

Видяна: 27000 пъти

Мъж, който лежи в испански затвор за наркотрафик, има новата политическа звезда на ГЕРБ Славена Точева. Красавицата бе избрана на изборите на 4 април за народен представител от Варна с повече преференции от здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов и с явната и неслучайна подкрепа на хората на местния бизнесмен Дидо Дънката, разкрива в своя скандална публикация сайта "19 минути".
Оказва се, че половинката на новоизбраната депутатка Славена Точева, от когото тя има дете, е международен пласьор на наркотици. Преди няколко години е заловен с голямо количество дрога и е пратен в затвора, където и в момента излежава 11-годишна присъда. Депутатката Славена не обича да го споменава и казва, че не одобрявала начина му на живот. Шампионката по преференции във варненската листа на ГЕРБ фигурира в медиите само по един повод - светски. Преди няколко години представлява нощния клуб "Сенсо" в журито на конкурса "Мис Варна". Славена се води хостеса в клуба на Милен Райков – Мушо, който пък наследява бизнеса на скандалния Борислав Манджуков, разстрелян публично пред дома си през 2014 г.
Според слуховете, от няколко години Славена Точева е особено близка до варненския фактор и бивш митнически властелин Дидо Дънката. Според някои, именно той е в основата на хилядите преференции, с което варненското Барби се намърдва за депутат от ГЕРБ и изпреварва дори народни любимци като проф. Костадин Ангелов. Любопитно е в каква сфера на публичния живот ще е компетентно новото политическо Барби. В официалната си биография 30-годишната Славена е представена като "еколог в частния сектор" и човек, който владее четири езика, а в момента е студент по “Управление на туризма” в компрометираната Стопанска академия в Свищов. Журналистите с нетърпение очакват първите й изявления и интервюта, но тя до този момент отклонява поканите за разговори.

Публикувана на
08 Април 2021 година