Новина от категория България
Архив на публикациите

Адвокатът от Отровното трио ще се цепи от МаяМа и ТатянаДо

Видяна: 27755 пъти

Съпредседателят на коалиция "Изправи се! Мутри, вън" Николай Хаджигенов определи изявленията на Мая Манолова като "говорене на типичен политик" и я обвини, че прикрива истината от избирателите на обединението. А най-вероятно той ще влезе в Народното събрание от листите на ИСМВ, но след като бе буквално изгонен от Манолова и Татяна Дончева, ще стане независим депутат. Той обаче обяви, че можело и двете да останат такива, ако той и Бабикян не позволят съставянето на парламентарна група и оттеглят "Мутри вън" от името й.
Хаджигенов хвърли още един капан за новата коалиция, току що встъпила в брак, а вече пред развод - че е водил преговори с партията на Слави Трифонов "Има такъв народ". Вчера Манолова изрично предупреди, че нито са водени разговори за евентуално съставяне на кабинет с учиндолеца, нито с представителите на Демократична България. И обяви, че ако се стигне до такива, те ще са 100% публични. Хаджигенов обаче по свои канали вече е започнал присламчването си към Трифонов.
„Заради някакви техни мнения, те са готови да излъжат избирателите, казвайки им, че можем да не вземем гласовете на ДПС. Аз, ако съм на ДПС и ГЕРБ, бих подкрепил всяко едно правителство на малцинството. Искам да видя как Манолова или Дончева или който и да било, няма да им вземе гласовете. Това в правния мир изобщо не е възможно. На вратата на Народното събрание няма да пуснат депутатите на ГЕРБ и ДПС? Това е смешно“, сопна се адвокатът след брифинга на Манолова и Дончева.
Този тип коалиция е като тази, в която западните сили през Втората световна война се събраха със Сталин срещу Хитлер, обясни още Хаджигенов.лупа

Публикувана на
08 Април 2021 година