Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Щерката на Стоянка Мутафова с нови тревоги

Видяна: 15189 пъти

Щерката на Стоянка Мутафова има нови тревоги, узна HotArena. Мария Грубешлиева била силно притеснена каква ще бъде съдбата на имотите и банковите спестявания, които майка й остави след смъртта си. Муки, която преди броени дни навърши 70 години, няма свои наследници.
С напредването на годините в главата й започвали да се прокрадват тъмни мисли и терзания при кого ще отиде имането на Стояна. 
Най-големия й ужас бил то да не отиде в ръцете на нейния полу-брат, който живее в Америка. Двамата изобщо не мелят брашно, а за всичките години, в които знаят за съществуването си, са се чували само няколко пъти. За последно той й се обадил месец след смъртта на Мутафова, за да изкаже съболезнованията си, но Муки не се трогнала от закъснелия жест. Всъщност Божил, както е името му, е единственият й жив роднина. Той е дете на татко й Леонид Грубешлиев от друга жена. 
Конфликтът между двамата възникнал отдавна заради наследството, което баща им оставил след смъртта си. Тъй като последните си години на тази земя Леонид изкарал в САЩ за едно със сина си, Божил взел цялото наследство, възлизащо на хиляди долари, вложени в банкови влогове, както и имоти. Името на Муки, макар тя също да била пълноправен наследник, не фигурирало в завещанието на баща й и така тя останала без пукнат лев след кончината му. Грубешлиева се надявала брат й на добра воля да й предложи да си поделят имането, но това не се случило. 
Не крие, че не е обичала биологичния си баща, а за свой такъв приемала Нейчо Попов, който я отгледал като негово дете, пише Ретро.
Сн.: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

Публикувана на
08 Април 2021 година