Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Ококорената Цветанка Р. става все по-пластмасова

Видяна: 15982 пъти

Водещата на "Лице в лице" Цветанка Ризова е сред най-доумваните за външността си родни тв звезди, пише HotArena. Лицето й от година на година става все по-пластмасово, а обемът на устните и скулите й бие дори този на чалгаджийките.

Архивна снимка показва, че някога наистина е имала добър ген и е минавала за красавица. От фотото се вижда, че нито огромните устни, нито изпъкналите й скули са дар от природата, а по-скоро дело на корифеи на естетичната медицина. Известно е, че е сред ВИП клиентите на една от най-реномираните столични клиники за дерматологични процедури и естетични корекции. 
В центъра ходи поне два пъти годишно като на всеки 6 месеца си поставяла ботокс на цялото лице. Отделно от това тя харчи куп пари за пилинги, терапии и първокласна козметика за лице. В същото време 55-годишната журналистка не си признава, че има намеси по лицето си и твърди, че е изцяло натурална и няма подобрения. Преди време естрадната звезда Кичка Бодурова успя да я засрами в ефир, отклонявайки се от разговора и питайки я какво е сторила с физиономията си и дали устните й са истински или уголемени. 
"Нито едно боцкане нямам по лицето си", ядоса се тогава водещата, но си пролича, че й стана безкрайно неудобно, пише Ретро.

Публикувана на
08 Април 2021 година