Новина от категория България
Архив на публикациите

Каката живее като баровка със заплата на клинична лаборантка

Видяна: 35960 пъти

Като баровка живее сестрата на Слави Трифонов, засякоха я фоторепортери. Петя, която е спрягана за сив кардинал в партията на Дългия в родния Плевен, фучи из булевардите на града с джип Mercedes, чиято цена е 100 хиляди лв.

Тя работи като обикновена рентгенова лаборантка в плевенска болница и едва ли би могла да си позволи подобна скъпарска кола. Очевидно щедрият й брат държи тя да живее като ВИП персона и е подсигурил и жилище в елитна нова кооперация, където тя съжителства със своясъпруг Владимир - лекар пулмолог.
В ежедневието си хвърля бялата престилка и се носи с маркови дрехи от глава до пети, каквито не могат да се намерите в магазините в Плевен. Любимата й марка е италианската Монклер. Якето, с което беше засечена центъра на Плевен струва около 1000 евро или 2000 лв.
За лъскавия стандарт на живот на каката говорят и публикациите й в социалните мрежи. Профилът й във Фейсбук изобилства от снимки от екзотични почивки, круизи, острови и петзвездни хотели.
Синът й, сочен за основен наследник на милионите на вуйчо си, по негово настояване завършва образованието си в Англия, после специализация в Шанхай. Тодор се опитва всячески да му подражава и също демонстрира охолен начин на живот в социалните мрежи. Там редовно се снима как пуши маркови пури, пие скъпи уискита, облечен дрехи на любимия дизайнер на вуйчо си Филип Плейн, чиито тениски са с цени от 800 лв. до 2 бона за брой. /хотарена

Публикувана на
08 Април 2021 година