Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Капитан на отбор от пета дивизия се обеси

Видяна: 7198 пъти

На страшна гледка попаднаха служителите на луксозния хотел „Лейнс“ в английския град Йоувил, информират британските медии. Видели млад мъж да виси от тавана. Обесеният се казва Лий Колинс и е капитан на местния футболен клуб, който се състезава в английската пета дивизия.
32-годишният футболист не се е явил тренировка на 31 март. Той не оставил предупреждение, че ще отсъства. След това не отговарял и на обажданията на своите треньори и съотборници. След като и близките му не успели да се свържат с него, последвало обаждане до хотела да отвори стаята на Колинс.
Тогава служителите открили обесения футболист. В момента тече разследване на обстоятелствата, довели до смъртта му. Не е открита предсмъртна бележка. Направената аутопсия е доказала, че смъртта му е настъпила в резултат на обесването.
Лий Колинс започва кариерата си в Уулвърхемптън, а след това играе още за Херефорд, Порт Вейл, Барнзли, Шрюсбъри, Нортхемптън и Форест Грийн. От 2019 г. е част от Йоувил и през този сезон участва в осем мача на тима. За последно игра на 6 февруари при загубата с 0:1 от Стокпорт. /блиц

Публикувана на
08 Април 2021 година