Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим този четвъртък

Видяна: 24339 пъти

Овен
Колкото хора се съберат днес на дадено място, толкова и мнения и предложения ще има. Никой няма да отстъпва от позициите си, ще иска и претендира за неща, които в момента са неизпълними. Градусът на напрежението ще се покачва. Не е добре да се провеждат преговори и събрания. Само ще си загубите времето. Ще имат успех само двустранно проведените разговори.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Планирайте за този ден консултации със специалисти в интересуващата ви област на здравето или професионалните ангажименти. Не се препоръчват съвместни инициативи и работа в екип. Събранията насрочени за днес ще преминат в спорове и безсмислени разговори и няма да доведат до взимане на конструктивни и важни за всички решения. Отложеното за утре ще донесе подкрепа.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Съветът за този ден е да не насрочвате общи събрания. Настава голяма говорилня. Никой никого не слуша и така преговорите стигат в задънена улица. Ще имат успех само срещите на четири очи. Ако искате да постигнете разбирателство с други двама, преговаряйте поотделно с всеки. Лесно може да влезете в преразход на сили, средства и енергия. Бъдете избирателни във връзките.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Луната навлиза в знака на хармоничните ви Риби и отприщва творческото ви вдъхновение. Усамотете се, работете над личните си проекти и може да получите гениални прозрения. Днес е противопоказно да се работи в екип. Може да ви откраднат идеята и да ви отклонят от нещо важно и значимо лично за вас, за семейството и бъдещите ви планове. Дистанцирайте се от хорския шум.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден на спорове, на проблеми във връзките или невъзможност да се разберете по спорните въпроси и да постигнете примирие с когото и да било. Както в баснята за орела, рака и щуката всеки дърпа в неговата посока, а така работата зацикля. Не се препоръчва участие в колективни преговори и сключване на колективни трудови договори. Потърсете съвет от капацитет, но на четири очи.
4
Работа
6
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес и утре Луна и Нептун от Риби заедно с Марс от Близнаци ще образуват тежки аспекти със Слънцето ви. Този ден ще ви вкара в спорове, ще ви натовари с чуждите проблеми и ще активизира отново междуличностната алергия. Качвате кръвното и адреналина. Очертават се критични моменти на всички нива. Не приемайте без проверка нищо което ви казват, дават и обещават.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на спорове, надвикване и надцакване. Не се включвайте в общия шум и в разправиите на околните. Не насрочвайте роднински срещи свързани с делби на имоти и наследства. С никого и за нищо днес не може да се разбереш, особено ако трети лица се включват непоканени в разговора. Противопоказно е да се работи и действа в екип. Хабите време и нерви. Ограничете контактите.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Денят е благоприятен за двустранни преговори, за уточняване на партньорски отношения и позиции. Третият е излишен и ще навреди повече отколкото предполагате. Не коментирайте поведението и избора на околните. Не се впускайте в словесни битки. Днес е добре да се преговаря задкулисно и да се търси споразумение с точните хора. Афишираното и извадено на показ ще се провали.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
За родените във втората декада съдбата е приготвила изпитания и неприятни изненади, които ще объркат добре подредената им програма. Клюката върши мръсната си работа. Очертават се спорове на работното място и неприятни удари под кръста. Не се опитвайте да преговаряте с тези, които от доста време не разговаряте или мислите различно. Потърсете съвет от оторизирано лице.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на объркващи сигнали, на неприятности и разправии за дреболии. Където и да отидете ще се наложи да водите спорове, вместо тихо и кротко да се разберете. Всеки дърпа чергата към себе си, а така всички оставаме отвити и незащитени в кризата. Прекъснете вредни и разболяващи връзки. Започнете оздравителни процедури. Провеждайте само двустранни разговори и преговори.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Един от критичните и опасни дни за месеца, в който нетърпимостта е издигната като знаме, а агресията е повсеместна. С никого не може да се разберете. Влиза се в спорове, дори и за най-дребните въпроси. Не участвайте в съвместни дела. Ще спечелят соловите играчи и тези, които сами са си господари на парите или на безпаричието. Провеждайте само двустранни разговори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес и утре Луната е в Риби в съвпад с Нептун, но и в пречупващ аспект с Марс от Близнаци. Ще ви въздействат фикс идеи и фобии. Някой може да стане агресивен и да се опита на всяка цена да постигне каквото е решил заобикаляйки закона и мнението на партньорите. Контролирайте се. Не влизайте в скандали и конфликти с близките и децата. Ден на жабешкия хор в блатото на живота.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
08 Април 2021 година