Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Загадъчна смърт на известна турска актриса

Видяна: 28640 пъти

В началото на април 28-годишната Сукрие Булгурджу спряла да общува. Изплашени за живота на младата актриса, приятели се втурнали в дома й. Там била открита мъртва.
Тялото е намерено в апартамента й в северозападната част на Истанбул, съобщава "Дейли Стар".
Според информацията, входната врата е била заключена отвътре, а в стаите не са открити следи от борба. Всичко показвало, че е била сама. Полицията подозира, че всичко не е толкова просто, колкото може да изглежда.
В апартамента не са открити наркотици или нещо, което би могло да причини смъртта. Докато резултатите от съдебно-медицинската експертиза не бъдат готови, разследването счита смъртта на туркинята за „подозрителна“.
Приятелите й вече имат свои собствени хипотези, съобщават местните медии. Според тях може да е била отровена. Те предполагат, че й е станало лошо след изяждането на храната, която тя си поръчала вечерта, преди да умре.
Булгурджу е родена в град Хатай. След като завършва Университета Кадир Хас във Факултета по кино и телевизия през 2013 г., момичето се премества в столицата и постъпва в театралния център Муждат Гезен, едно от най-реномираните театрални училища в Турция. /блиц

Публикувана на
07 Април 2021 година