Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои тази сряда да не започват нищо ново

Видяна: 24095 пъти

Овен
Ден на фатално привличане, особено в любовта. Вероятни са изневери. Следвайте неотклонно предварително уточнените планове и програми. Важно е до вечерта да стигнете планираното място и позиция. Останете лоялни и верни на тези, на които сте дали дума и нещо сте обещали. Едно отклонение от пътя ще ви донесе повече проблеми и грижи отколкото предполагате.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес ще се сблъскате с фатални обстоятелства и изкушения, ще срещате хора, които ще се опитват да ви отклоняват от целта и да се намесват в работата и в личните ви връзки. Нищо да не се споделя и афишира излишно. Папараците дебнат. Не се отклонявайте, не посещавайте вредни и опасни за вас и за бъдещето ви места и терени. Родените в третата декада се оплитат в лъжи.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес стигате до успешен финал в преговори и съвместни дейности и подписвате важен договор и споразумение. Бързайте бавно, не пришпорвайте колеги и близки и не предприемайте крачки в странична посока. Ще имат успех тези, които отдавна работят по даден въпрос и казус. Юридическата ви позиция е силна. С предимство са отдавна подготвените и дълго обсъждани договори.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес е важно да гледаш само в посоката, която предварително си избрал и да не позволяваш да те разсейват, стопират и отклоняват от целта странични хора и фактори. Дори и една грешна стъпка ще провали начинанията ви. Активните и целеустремените ще се похвалят с победа и до края на деня ще постигнат нещо отдавна желано и очаквано. Ден на костенурката, бързайте бавно.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Родените в третата декада ще бъдат изкушени да тръгнат в нова посока или да подпишат нов договор. Вероятно е да сбъркате в преценката и да се обвържете с неточните хора. Днес е важно да стигнеш до финала, а не да тръгваш от стартова позиция и да започваш неподготвен нови дейности и начинания. Останете където сте, независимо кой какво ви предлага и с какво ви изкушава.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес се прочистваме от шлаката както на душевно, така и на физическо ниво. Вървете си по пътя, без да се разсейвате със странични връзки и несвойствена работа. Препоръчва се пасивност и ненамеса в чуждата работа. Днес е важно да си отговорен към поетите ангажименти, а не да поемаш нови преди да си изпълнил старите. Тече проверка за лоялност и съвместимост на връзките.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на придобивки и награди за добре свършената работа. Всичко, което приключите в срок ще ви донесе ползи и шанс за кандидатстване за по-добра професионална позиция. Родените в третата декада по-лесно постигат целта. Ще ви съдействат стари приятели. Избягвайте случайни контакти и запознанства. Ще си усложните живота и ако поемете нов ангажимент точно днес.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Всяко разсейване встрани от пътя ще ви коства много. Не е ден за изневери и за промяна в плана. Не променяйте позициите си, не започвайте нищо ново. Вложете сили и енергия в приключване на обещаните ангажименти, за които утре добре ще ви се плати. Родените в третата декада са в неблагоприятна юридическа позиция. Ако може отложете дело или насрочете срещите си за утре.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес е важно да стигнеш до финала, да приключиш и поставиш на обсъждане работните си проекти, надявайки се на добра оценка. Не стартирайте нищо ново преди да изчистите старите уговорени и предплатени ангажименти. Навреждате на имиджа си, ако оставите партньорът сам да се справя с поетите в миналото съвместни дела. Този ден залага тестова програма в отношения и връзки.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес ще се похвалите с победа, която може да е свързана с близък или приятел родени около 10-15 февруари. Създайте контакт с такива хора и заедно ще постигнете повече. Нещо отдавна движено и работено ще даде плодове, ще ви подсигури юридически или материално. Някой е на път и да се обвърже с договор. Старото партньорство и приятелство дава своите плодове.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Луната е в съвпад с Юпитер във вашия знак. Постигате нещо важно и значимо. Приключвате преговори и сключвате важна сделка. Вървите към успешен финал, който ще ви донесе успехи, слава и лична перспектива. Очаквайте и странично финансиране. Може да спечелите дело. Връщат ви стар дълг, а това ще помогне да обезпечите семейството и бъдещата си дейност. Действайте.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
В този ден изкачвате поредното стъпало към успеха и постигате важна цел. Довършете стопираните поради кризата проекти и дейности и ще се похвалите с напредък и постижения. Денят е благоприятен за приключване, но не и за започване на нова работа, нова връзка или нов предмет на дейност. Върнете си дълговете и утре започнете начисто.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
07 Април 2021 година