Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Ковид-пандемията свършва на 26 ноември

Видяна: 36600 пъти

Според проучване в Америка на 26 ноември ще свърши пандемията. Тогава ще има вълна - но тя ще е по-лека". Това каза д-р Лъчезар Марков по време на уебинар "COVID-19: Правилната терапия срещу заболяването. Хранителните добавки не лекуват”.
По негови сметки при 300 000 официално преболедували "много са се скрили", тоест данните се умножават по три - около 1 милион са преболедували, половин милион са ваксинирани и остава още един милион за имунитет.
Минимум 20% от преболедувалите са минали коронавирус преди месеци, без дори да знаят, категоричен е лекарят.
Д-р Марков каза, че сега минава епидемичният взрив, но ще остане опашката, а лекарите в България вече са се научили да лекуват болните.
Трябва да минат две седмици от ваксинацията срещу коронавирус, за да прекарате леко болестта, това се дължи на имунологичната памет.
Той обясни още как да проучим как ще изкараме коронавирус - тежко или леко. "Когато имаме положителен PCR тест, трябва да си направим пълна кръвна картина с диференциално броене, която да показва дали ще боледуваме тежко или леко", обясни специалистът. Той даде за пример това, че 80% от пациентите при приемане в болницата в Ухан са били с ниски лимфоцити. Това показва, че вирусът протича тежко.
COVID инфекцията слиза в червата и стои пет седмици там, особено при децата, които не умеят да си мият добре ръцете. По този начин специалистът смята, че много от децата са заразили възрастните.
Относно оздравяването д-р Лъчезар Марков коментира, че то идва след 7-10 дни.
По отношение на това дали помагат хранителните добавки за лечение на коронавирус, коментира мелатонин, например, който е даван на болните в болници. Д-р Марков анализира лечението с хранителни добавки и обясни, че лекарствата произлизат от цветя и билки. /лупа

Публикувана на
06 Април 2021 година