Новина от категория България
Архив на публикациите

„Чалгар, недей се кри!”

Видяна: 49480 пъти

Бившият депутат Антон Тодоров нападна Слави Трифонов. Политологът заля новия политик с жлъч във фейсбук, като го нарича „чалгар”:
Чалгар, недей се кри! Излъгахте с отровните негодници и криптокомунистите от ДееееБъъъ почти 1 млн. лековерни българи! Чалгар, излез и започвай да даваш отговори - кой ще ти е премиер, ти ли?
Кой ще е министър и в кой сектор? Какви политики ще водиш, как и все в този ред! Какви решения ще вземеш по една дузина сложни казуси във външната политика, в отношенията с ЕС, САЩ, НАТО и т.н.? Ще закриеш ли ТЕЦ-овете или ще ни вкараш в криза с ЕК?
Как решаваш кризата с пандемията от коронавирус - има ли според теб изобщо Ковид или не? Вярно ли е, че си продал отдавна част от парламентарната си група на олигархията и нямаш контрол върху 1/3 от депутатите си?
Можеш да пуснеш и Тошко Африкански да отговори - нали щял да става министър на културата, да ги попсува малко, ей така, да им дойде акъла в главата и да свикват. Чалгар, отговаряй, водиш ли Ада след себе си и как на практика ще потопиш оглупялото племе в този Ад!
Нали денят за размисъл на част от "вторите по интелигентност" бил в понеделник и вторник - нека да започват да мислят каква поразия сътвориха! /лупа

Публикувана на
06 Април 2021 година